Βαθμολογία

"Γκολτζή και όχι... παγωτατζή"

Με ανακοίνωση που βγήκε στο facebook, ο Στέλιος Ζημιλιάγκος αποκάλυψε τι συνέβη με τον Γιώργο Κουδούνη, εκτοξεύοντας απίστευτες ατάκες. Από τον παγωτατζή στον... Μουρίνιο.

Αναλυτικά:

"Η αλήθεια από πρώτο χέρι και όχι ράδιο αρβύλα. Τρέχουμε με 1000. Είπα οτι την κατάλληλη στιγμή θα γίνουν ανακοινώσεις για όλα.Η πρώτη αυτή ώρα έφτασε.Το θέμα Κουδούνη όπως εξελίχθηκε δε μπορεί να μείνει αναπάντητο, ειδικά και μετά τις έντονες και συνεχόμενες υποδείξεις να έρθει στη Δόξα. Εγώ είχα δηλώσεις πως θα μιλήσω και με άλλους προπονητές. Του τηλεφώνησα και άκουσα τα θέλω του και τις ιδέες του και φυσικά εκείνος άκουσε και τα δικά μου θέλω. Λοιπόν σας ενημερώνω όλους, οτι εγώ 5.500-6000 Ευρώ το μήνα, για αυτόν, τον φίλο του και τον προπονητή τ/φ εγώ δε δίνω. Δηλάδή ούτε λίγο ούτε πολύ μου ζήτησαν 55.000-60.000 ευρώ το χρόνο.

Πρέπει να τονίσω ότι ο κος Κουδούνης είναι ένας απλός γυμναστής με 800-900 Ευρώ το μήνα και όχι ο Μουρίνιο. Σε εποχές που ο κόσμος πεινάει, αυτά τα νούμερα είναι απαγορευτικά. Του ξεκαθάρισα από την ατχή στην τηλεφωνική μας επικοινωνία οτι ο Ζημιλιάγκος δε δίνει προκαταβολές γιατί είμαι παθών. Η αρχή μου είναι δουλεύεις-ματώνεις και τέλος του μήνα πληρώνεσαι όπως όλος ο εργαζόμενος κόσμος. Ένα μήνα δε μπορείς να κάνεις υπομονή; Ας ξεχάσουν όλοι αυτά που ήξεραν μέχρι σήμερα και  και καταχρέωναν τη Δόξα, αυτά αλλού όχι στο Ζημιλιάγκο.

Με ρώτησε αν θέλει να έρθω Δράμα να μιλήσουμε και όχι τηλέφωνικά.

- Άμα θέλεις ανέβα Δράμα, άλλά ότι λέμε σε παρακάλω όχι παραέξω ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για να μην ζαλίζουμε τον κόσμο και συμφώνησε. Δεν πέρασε 1 ώρα και σε διαβάζω στο ίντερνετ σε διάφορα σαιτ,  και τα γνωστά...

Συναντιόμαστε τελικά και μέσα σε όλα μου λέει: "πρόεδρε έχω 10 παίκτες (μερικούς από τους οποίους τυγχάνει να τους ξέρω) και είναι μέτριοι".

-Τον ρωτάω σέντερ φόρ έχεις; πόσες συμμετοχές και γκολ έχει;

Μου απαντά 7 γκολ/25 συμμετοχές.

-Αυτόν Γιώργο, διέγραψε τον από τη λίστα σου, για να μη σε κοροιδέψουν. Δεν κατάλαβες, εγώ θέλω γκολτζή και όχι . 7 γκολ κάνουν και οι αμυντικοί.

-Μου απάντησε οτι δε συμφωνεί και μέχρι άυριο (χθες) αν αλλάξω γνώμη να του τηλεφωνήσω.Έλα όμως που με ενόχλησε , ήταν που μας έλεγε πιο μπροστά οτι αγαπάω τη Δόξα και τα γνωστά. Απ΄ότι κατάλαβα, αυτόν μάλλον του είχαν τάξει τη θέση του προπονητή και όταν είδε ότι δεν γίνεται τίποτα, άλλαξε στάση και άρχισε να μου λέει ότι η Δόξα του χρωστάει χρήματα.

-Ναι, η καρτέλα σου λέει 1.370 Ευρώ.

- και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά .

- Με τέτοιο σκεπτικό Γιώργο δε χτίζεις καριέρα.

Την επόμενη μέρα του τηλεφώνησα, για να είμαι τυπικός και για να τον ενημερώσω ότι δεν άλλαξα γνώμη και του έδωσα συμβουλή. . Σήμερα ο φίλος μου τερματοφύλακας ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ με ρώτησε αν είναι αλήθεια οτι παραιτήθηκα από τη Δόξα. Τρέχω με 1000 του απάντησα. Το λέω δημόσια σε όλους.

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ-ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΗ ΔΟΞΑ ΖΩΝΤΑΝΗ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ.Εγώ ο Στέλιος Ζημιλιάγκος, λέω στον κόσμο της Δόξας-ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Εδώ και 4-5 ημέρες τρέχω κυριολεκτικά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 τα ξημερώματα και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με αυτές τις. Το μόνο που θέλω είναι να προλάβουμε να στήσουμε την Δόξα μας και σύντομα οι ΔΟΞΑΙΟΙ θα διαβάζουν κάθε ημέρα την αλήθεια. Πιστέψτε με θέλει πολύ δουλειά, θέλει πολύ καθάρισμα...

Πήγα στην εφορία, με βάση τα στοιχεία που είχα η ομάδα είχε χρέος 25.000 Εθρώ και από την εφορία μου λένε πως είναι 101.000 Ευρώ. Αυτά είναι σοβαρά θέματα, και σας παρακαλώ δώστε μου λίγο χρόνο (πράγμα πολύ δύσκολο γιατί έιμαστε οριακά) για να γίνει η Δόξα υγιείς σωματείο όπως τα πρώτα χρόνια του κου Σάμιου.

-ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

-ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

-ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. Σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις".

ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΗΜΙΛΙΑΓΚΟΣ