Βαθμολογία

Γυναικείο ποδόσφαιρο και…στην Ελασσόνα!

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΑΛΕΝΤΟ, ΘΕΛΗΣΗ

Η ΟΜΑΔΑ «ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ» ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Σίγουρα είναι μια καινούργια εξέλιξη, εξόχως ενδιαφέρουσα στα «δρώμενα» του Ελασσονίτικου ποδοσφαίρου, και προκαλεί αίσθηση στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Του Γιάννη Μουκίδη
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Πρόκειται για το ξεκίνημα της πρώτης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στην αθλητική ιστορία της περιοχής, με το χαρακτηριστικό όνομα «ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ». Τα πρώτα «δείγματα γραφής» δείχνουν οργάνωση, θέληση, ταλέντο και βέβαια αγάπη για το ποδόσφαιρο, που κάποτε ήταν ανδρικό άθλημα, αλλά οι εποχές αλλάζουν.

Συναντήσαμε στο γήπεδο του Στεφανοβούνου Ελασσόνας τις «Ολυμπιώτισσες», 30 και πλέον αθλήτριες, ηλικίας 14 – 32 ετών, που με τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Κρουσταλάκη συνεχίζουν την προετοιμασία τους.

«Θέλουμε οι παίκτριες μας να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο. Η συμμετοχή μετράει για την πρώτη χρονιά, η σωστή νοοτροπία στο γήπεδο και φυσικά να αγαπήσουν το άθλημα…» ήταν τα λόγια του Γιώργου Κρουσταλάκη, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κατσάρας επεσήμανε: «Η μεγάλη συμμετοχή και η αγάπη των μελών του διοικητικού συμβουλίου βοηθάει τον προπονητή αλλά και τα κορίτσια. Υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν σε καθημερινή βάση και ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Σιδηρόπουλος που είναι όλη την ημέρα στο γήπεδο».

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας «ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ» αποτελείται από τους: Κατσάρα Βασίλη(πρόεδρο)  /  Μπατσίλα Κωνσταντίνο(αντιπρόεδρο)  /  Προβατά Αθανάσιο(γ. γραμματέα)  /  Κανωτίδη Μιχάλη(ταμία)  /  Σιδηρόπουλο Κωνσταντίνο(έφορο)  /  Καλτέκη Γιάννη(γενικό αρχηγό)  /  Ζήσαρο Αλέξανδρο, Συμεωνίδη Ευθύμιο, Ταμουρίδου Παρθένα, Ζήσκου Μαρία, Κανωτίδου Ελισσάβετ(μέλη).

Η εικόνα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας: Μάρα, Στούπα, Νιόλα, Ροβένα, Χατζούλη, Παπαδήμου, Συμεωνίδου Χ., Συμεωνίδου Ε., Πουρνάρα, Ζουρλαδάνη, Γκαρλέμου, Μπακόλα, Γερονάτσιου, Χαιδαλή, Σταμουλοπούλου, Μάρκου, Μπουροζίκα Κ., Μπουροζίκα Ε., Παπαστεργίου, Παπαχρήστου, Τσακίρη, Μπαλούκα, Σολομού, Καραγιαννίδου, Κουκούλη, Νικούλη, καθώς και τα 4 μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα: Κατσάρα Μαρία(από τον Άρη Καλαμπάκας), Κουτζόγλου Ευαγγελία(από τον Σεπολιακό), Πλακίδου Αγλαΐα(από την Καλαμαριά) και Κατσαρού Φωτεινή(από την Καλαμαριά).

Η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στο Βόρειο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής με αντιπάλους ομάδες από την Ξάνθη, την Κατερίνη, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα, και βέβαια, όπως έγινε γνωστό, στα επίσημα παιχνίδια η ομάδα θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Π.Ο.Ε.

«Καλούμε τους γονείς, τους φίλους του αθλητισμού και την τοπική κοινωνία στο γήπεδο καθώς και όσους μπορούν να μας βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο στο νέο εγχείρημα για τον αθλητισμό της επαρχίας μας. Να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Ελασσόνας» επισημαίνουν, ανάμεσα στα άλλα, στην «Ε» τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς κάθε αποδέκτη.

Πηγή: Ελευθερία