Βαθμολογία

Τα αποκαλυπτήρια του Τυρνάβου!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ Δ.Σ.

Μετά τον αγώνα στην Τσαριτσάνη, πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005. Κύρια θέματα συζήτησης ήταν η διοργάνωση της παρουσίασης της ομάδας και τα εισιτήρια διαρκείας.

Όσον αφορά την παρουσίαση της ομάδας, πάρθηκε η απόφαση τα αποκαλυπτήρια της να γίνουν την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου και ώρα 20:00. Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να έρθει η ομάδα πιο κοντά στον κόσμο και να γίνει σε έναν ανοιχτό χώρο για να μπορέσει όποιος θέλει να την παρακολουθήσει. Μαζί με την επαγγελματική ομάδα θα παρουσιαστεί και η πολλά υποσχόμενη ομάδα Νέων του Τυρνάβου.

Πρόεδρος και μέλη της διοίκησης κουβέντιασαν για τις λεπτομέρειες αυτής της εκδήλωσης, όπως αρμόζει σε μια επαγγελματική ομάδα. Ως προς τα εισιτήρια διαρκείας, η διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα να δείξει την εκτίμηση της προς την αφοσίωση των φιλάθλων, θέλοντας να φέρει ακόμα πιο κοντά τον κόσμο στην ομάδα και να συμπεριλάβει ΟΛΟΥΣ του αγώνες του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ στην τιμή του εισιτηρίου διαρκείας. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αμοιβαία υποστήριξη μεταξύ κόσμου και Π.Α.Ε.