Βαθμολογία

Ατρόμητο και πανέτοιμο το Δασοχώρι

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε την Τρίτη το απόγευμα και στο Δασοχώρι

Η ομάδα του Δασοχωρίου παρουσιάστηκε την Τρίτη το απόγευμα έτοιμη για τη νέα χρονιά που θα μετέχει ξανά στην Β’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα έχει ενισχυθεί με πολύ καλό υλικό και θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική. Όλοι μαζί, παίκτες, προπονητής και διοίκηση επιθυμούν και θα παλέψουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Κρατήθηκε ο βασικός κορμός στην ομάδα, ενισχύθηκε όμως με έμπειρους ποδοσφαιριστές, επιθυμούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να συνδυάσουν και το καλό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Θανασάρας, Σερλέτης, Κυριάκης, Καλογιάννης.

Ήρθαν: Παπανικολάου (Μαρμαρίνη), Σαχίνης (Φαλανιακός), Μαντζαφλάρας (Ροδιά), Τσακμάκης (Πλατανούλια), Μπαντέτσος (Πλατανούλια), Μαλιαβιέζος (Πλατανούλια), Σκριάπας (Πλατανούλια), Παπαγιάννης (Πλατανούλια), Τσακνάκης (Δρυμός), Αρσένης (Δρυμός), Δαμασιώτης (Πελασγιώτιδα), Ακριβόπουλος (Βουκεφάλας).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κυρίτσης Θανάσης: «Να είναι ανταγωνιστική η ομάδα μας»

Ο προπονητής της ομάδας κ. Κυρίτσης Θανάσης μιλώντας για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας μας είπε: «Θέλω να ευχηθώ υγεία και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για όλους τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη για το πρωτάθλημα. Όμως η ομάδα μας έχει καλό υλικό, ενισχυθήκαμε, ήρθαν έμπειροι παίκτες. Στόχος της ομάδας είναι να είναι όσο πιο ανταγωνιστική και επίσης ότι καλύτερο είναι να έρθει θα είναι καλοδεχούμενο».

Εκ μέρους των παικτών μίλησαν οι: Κωσταρέλος Μανώλης, Ζαμπούλης Ευάγγελος, Μαλαβιέζος Κώστας, Παπανικολάου Ευθύμιος.

Κωσταρέλος Μανώλης: «Μια καλή θέση στην κατηγορία»

«Θεωρώ ότι υπάρχουν καλές ομάδες σε αυτή την κατηγορία, όμως η ομάδα μας έχει ενισχυθεί αρκετά και αν προσπαθήσουμε θα πάμε καλά. Στόχος μας είναι να έχουμε μια καλή θέση στην κατηγορία».

Ζαμπούλης Ευάγγελος: «Θέλουμε μια αξιόλογη θέση»

«Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι ανταγωνιστικό, εμείς θα παλέψουμε για κάτι καλύτερο από πέρυσι. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να καταφέρουμε να είμαστε σε αξιόλογη θέση».

Μαλαβιέζος Κώστας: «Έχουμε καλές μονάδες»

«Πιστεύω πως θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ μιας και φέτος είναι η πρόκληση για μεγάλο ανταγωνισμό, η ομάδα μας έχει καλές μονάδες και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να την πάμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Παπανικολάου Ευθύμιος: «Όσο ψηλότερα μπορούμε»

«Πιστεύω πως όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και έτσι το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Σε μας ήρθαν όμως έμπειρα παιδιά που μπορούν να μας βοηθήσουν. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Εικόνες από την προπόνηση της Τρίτης

Έτοιμες για... μπάλα και οι όμορφες κοπέλες στο Δασοχώρι!