Βαθμολογία

Αστεράτο Μελισσοχώρι στην Β’ ΕΠΣΛ!

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο Μελισσοχώρι

Δυνατή και ανανεωμένη η ομάδα του Αστέρα Μελισσοχωρίου παρουσιάστηκε στην προπόνηση της Τρίτης. Παίκτες, προπονητής και διοίκηση ήταν παρόντες. Η ομάδα ενισχύθηκε με οκτώ νέους παίκτες, όλοι τους δήλωσαν πως θέλουν να κάνουν ένα καλό σύνολο να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν σαν κύριο μέλημά τους το πρωτάθλημα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της διοίκησης για την στελέχωση των ακαδημιών, όπου υπεύθυνος είναι ο ικανός Ζαφειρούλης Κων/νος (ήταν στην Τερψιθέα πέρυσι και κάτοχος διπλώματος Uefa C).

Μέσα από αυτή την προσπάθεια θέλουν να αναδείξουν τα ταλέντα της περιοχής, όπου θα απαρτίζονται από παιδιά που θα έχουν ηλικίες από 5 – 15 ετών. Η έναρξη των προπονήσεων θα ξεκινήσει στις 15/9.   

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Κουτσιάκης, Ζαφειρίου, Μελετιάδης, Περγαντής, Θυμάκης, Αντωνόπουλος.

Ήρθαν: Ευαγγέλου (Αιγάνη), Κυλιγριώτης (Αχίλλειο), Μητός (Ελασσόνα 2013), Ζούμπος (Γαρδίκι Θεσπρωτίας), Καραπέτσας (Δευκαλίων Κρανιάς), Τζίντζος (Ιπποκράτης), Σάββας (Βουκεφάλας), Γκέφας (Καλαρρύτες).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αγγελούλης Γιώργος: «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αγγελούλης Γιώργος μιλώντας για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας μας είπε: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία. Το πρωτάθλημα φέτος στη Β’ ΕΠΣΛ θα είναι καλύτερο από πέρυσι. Στόχος μας είναι το καλό ποδόσφαιρο, το οικογενειακό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια και φυσικά η ομάδα να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται».

Αράπης Νίκος: «Να κάνουμε ένα καλό σύνολο»

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας κ. Αράπης Νίκος τόνισε: «Πιστεύω ότι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, γιατί υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί, με παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες, στόχος της ομάδας μας είναι να κάνουμε ένα καλό σύνολο ανταγωνιστικό, να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο και όχι απαραίτητα να κάνουμε πρωταθλητισμό».

Εκ μέρους των παικτών μίλησαν οι: Κουτσογιάννης Θέμης, Γάτσιος Δημήτρης, Ευαγγέλου Ανδρέας, Μητός Αναστάσιος, Ζούμπος Ιωάννης.

Κουτσογιάννης Θέμης: «Να αναδείξουμε τα νέα παιδιά»

«Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι περισσότερο δυνατό γιατί ενισχύθηκαν πολύ οι ομάδες, εμείς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια να αναδείξουμε τα νέα παιδιά και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν κάτι καλύτερο για την ομάδα μας».

Γάτσιος Δημήτρης: «Σαν οικογένεια…»

«Σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλύτερο από πέρυσι, εμείς ενισχυθήκαμε με καλούς ποδοσφαιριστές, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα να είμαστε μια οικογένεια».

Ευαγγέλου Ανδρέας: «Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα»

«Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, οι ποδοσφαιριστές μας όμως είναι καλοί. Μου αρέσει το κλίμα στην ομάδα, γνωρίζω πολλά παιδιά γι’ αυτό και ήρθα να βοηθήσω την ομάδα».

Μητός Αναστάσιος: «Να είμαστε σωστοί»

«Θέλουμε πάνω απ’ όλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να είμαστε όσο το δυνατόν σωστοί στην κατηγορία. Εγώ από μέρους μου ήρθα να στελεχώσω και να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα».

Ζούμπος Ιωάννης: «Να εκπληρώσουμε τους στόχος μας»

«Πιστεύω ότι όσο περισσότερος ανταγωνισμός υπάρχει, βγαίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι και εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».