Βαθμολογία

Φιλική νίκη του Τυρνάβου στην Τσαριτσάνη

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ – ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (0-3)

Τύρναβος και Οικονόμος αναμετρήθηκαν φιλικά το απόγευμα της Τρίτης 19/8 στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, παίζοντας τα 2 συγκροτήματα καλό και δυνατό (κυρίως στο 2ο μέρος) ποδόσφαιρο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν των γηπεδούχων με σκορ 3-0.

Του Γιώργου Μπαμπάλη 

Τα τέρματα σημείωσαν ο Σολφερίνο στο 13΄ με κοντινό πλασέ μετά από λάθος του Νούσια, ο Όττα με γυριστή κεφαλιά στο 80΄ ύστερα από κόρνερ του Λίταινα και ο Παπαχρήστος στο 83΄ με συρτό πλασέ, εκμεταλλευόμενος λάθος του αμυντικού παίχτη του Οικονόμου Γκαμπέτα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για γκολ με τους Καραγιάννη στο 8΄, Κουλτσιάκη στο 58΄ και 64΄ και Τόλιο στο 78΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι, εκτός των 3 τερμάτων που πέτυχαν, απείλησαν ακόμη με τον Τσούκαλο στο 26΄ και Όττα στο 75΄.

Οι προπονητές Άγγελος Διγκόζης και Κώστας Κατσάρας είδαν μέσα από ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ την κατάσταση των ομάδων τους, εξάγοντας ασφαλώς χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο πρώτο μέρος παίχθηκε μέτριο ποιοτικά ποδόσφαιρο με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες, αργό σχετικά και ισορροπημένο ρυθμό και κινήσεις προσεκτικές, που περιορίζονταν κυρίως στο χώρο του κέντρου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο του πρώτου, με εντονότερο ρυθμό και δυνατές μονομαχίες και από τις 2 πλευρές, επιδιώκοντας αφενός οι παίχτες του Οικονόμου να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, με τους αντίπαλους του Τυρνάβου να στέκονται αρκετά καλά σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν με ενδιαφέρον περισσότεροι από 250 φίλαθλοι.

Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ Τσιτσανούδης, Ακρίβος και Μάνος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας.): Νούσιας, Νάνος, Καλφούτζος (69΄ Μανακούσιος), Κολιός, Κουμπούρας (61΄ Γκαμπέτας), Αγριόδημος (61΄ Σενγκάϊ), Καραγιάννης (61΄ Ματούλας), Μπαλής, Παπαϊωάννου (72΄ Τόλιος), Χάμος (79΄ Τσιάτσιος), Καραγκούνης (52΄ Κουλτσιάκης).

ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης (46΄ Ντάλλας), Χαλούλος (46΄ Στεργιάνος 75΄ Καραμπούζης), Πεχλιβανόπουλος (46΄ Καρακώστας), Καραμανλής (75΄ Σουλιώτης), Κισκαμπάνης (61΄ Σιάτρας), Μιλουτίνοβιτς (69΄ Λίταινας), Ιβανίδης (46΄ Νταντίδης), Σκαθαρούδης (61΄ Παπαχρήστος), Γεωργίου (69΄ Δημολιός), Τσούκαλος (46΄ Όττα), Σολφερίνο (46΄ Ζυγκερίδης).