Βαθμολογία

Να δείξουν τα δόντια τους!

Μια από τις πολλές ομάδες που ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 18/8 την προετοιμασία τους για την νέα σεζόν είναι και η Α.Ε. Λύκων. Η λαρισινή ομάδα μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, με τους προπονητές Σάκη Καλαμά και Λευτέρη Λελέδη να βγάζουν το "λάδι" των παικτών από την πρώτη κιόλας μέρα με πολύ τρέξιμο και φυσική κατάσταση.

Του Αχιλλέα Ζαχαρούλη

Οι δύο τεχνικοί θέλουν να δουν τους παίκτες τους να αποκτούν μεγλύτερη σταθερότητα στην απόδοση τους, κάτι που έλειπε πέρυσι σε ένα βαθμό, με συνέπεια η ομάδα να αγχωθεί μέχρι να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία.

Το θετικό για τους Λύκους, είναι ότι όλοι στον σύλλογο γνωρίζουν τις δυνατότητες που έχει η ομάδα τους και είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσουν το κάτι παραπάνω, μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

Στην ομάδα ήρθαν πολλοί νέοι και ποιοτικοί παίκτες που αναμένεται να βοηθήσουν με την εμπειρία τους. Η χρονιά αναμένεται να είναι δύσκολη και οι αντίπαλες ομάδες άκρως ανταγωνιστικές, ωστόσο οι Λύκοι είναι αποφασισμένοι να δείξουν τα δόντια τους!

Οι δηλώσεις

Λευτέρης Λελέδης (προπονητής): "Να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο απ' ότι πέρυσι"

"Φέτος θέλουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο απ' ότι πέρυσι. Χαμηλώσαμε λίγο τον μέσο όρο ηλικίας για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και αυτό που θέλουμε είναι να σωθούμε σχετικά άνετα. Σ' ότι αφορά το ρόστερ είμαστε σχεδόν ολοκληρωμένοι. Μας έχουν μείνει μόνο 2-3 κινήσεις, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ολοκληρωμένοι."

Χρήστος Καψάλης (ποδοσφαιριστής): "Στόχος η παραμονή και μετά ότι καλύτερο"

"Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα και σε όλα τα σωματεία, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς. Στόχος μας είναι η παραμονή στην Β' κατηγορία και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει θα είναι καλοδεχούμενο."

Γιάννης Αδαμόπουλος (ποδοσφαιριστής): "Έχουμε τις δυνάμεις να πάμε ψηλά"

"Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους δύο προπονητές, τον Λευτέρη και τον Σάκη για την εμπιστοσύνη τους. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα. Θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε όλες τις δυνάμεις και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε μέσα από την ομοψυχεία των παιδιών."