Βαθμολογία

Στόχος η άνοδος και το καλό ποδόσφαιρο στα Βούναινα

Το athleticlarissa.gr ήταν στην πρώτη προπόνηση των Βουναίνων στο νέο γήπεδο που ήταν... χαλί!

Η ομάδα των Βουναίνων παρότι πέρυσι είχε συγκεντρώσει 50 βαθμούς δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α1 ΕΠΣΛ αφού με τον υποβιβασμό πολλών ομάδων από την Γ’ Εθνική έπεσαν και πολλές ομάδες από τα τοπικά πρωταθλήματα παρότι ήταν καλές ομάδες.

Σημαντικός παράγοντας για τα Βούναινα τη φετινή χρονιά είναι το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζονται μια και μέχρι πέρυσι αναγκαζόταν να παίζουν ακόμη και στα εντός σε ξένο γήπεδο. Τα δεδομένα άλλαξαν φέτος και η ομάδα θα παρουσιαστεί δυνατότερη μιας και έγιναν και πολλές προσθήκες και ο κόσμος σίγουρα θα είναι περισσότερος και δίπλα στο πλευρό της ομάδας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Την Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο των Βουναίνων παρουσία πολλών παικτών καθώς και της διοίκησης που θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι που είναι σίγουρα υψηλοί.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Χατζηθεοδώρου, Γκρίμπας, Ζερβούλης, Ακρίβος, Τσιφλίζογλου, Παπακώστας, Λεμονής Α.

Ήρθαν: Γκέκας (Αρμένιο), Λαζαρίδης (Πελασγιώτιδα), Παπαβαϊτσης Π. (Παλαμαϊκή), Παπαβαϊτσης Η. (Παλαμαϊκή), Λεμονής Α. (Νεοχώρι Τρικάλων), Κωσταρέλος (Λύκους), Γκουντουμάνης (Ανθούπολη), Ματούλας (Ελευθεραί), Ντουρουντάκης (Αμπελόκηπους).

Η ομάδα των Βουναίνων

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ευγενίδης Παντελής: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ευγενίδης Παντελής μιλώντας για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας μας είπε: «Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό, εμείς όμως με την ενίσχυση της ομάδας που κάναμε θα παλέψουμε για να είμαστε ψηλά. Ο στόχος μας είναι η άνοδος ευελπιστούμε να έχουμε και τον κόσμο μαζί μας μιας και θα παίζουμε τώρα στο γήπεδό μας έτσι ώστε να είναι μια πραγματική γιορτή».

Σοφής Νίκος: «Η ομάδα θα παρουσιαστεί δυνατή»

Από την σειρά του μίλησε και ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Σοφής Νίκος. «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, όμως η ομάδα μας θα παρουσιαστεί καλή, καθώς έχουμε ενισχυθεί και με τη βοήθεια του προπονητή και της διοίκησης θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην Α1 ΕΠΣΛ».

Μερτζανίδης Κώστας: «Θα παλέψουμε για την άνοδο»

Ο Γενικός αρχηγός κ. Μερτζανίδης Κώστας ανέφερε: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό στη Β’, πέρυσι αδικηθήκαμε αφού είχαμε συγκεντρώσει 50 βαθμούς και δεν καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Με σκληρή δουλειά θα παλέψουμε για την άνοδο».

Χρήστος Χατζηλιάδης: «Η ομάδα να επιστρέψει στην Α1 ΕΠΣΛ»

Ο προπονητής της ομάδας κ. Χρήστος Χατζηλιάδης παρέμεινε στο τιμόνι του συλλόγου και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές του σωματείου μας, είμαστε χαρούμενοι γιατί θα παίξουμε στο νέο μας γήπεδο, έχουμε κρατήσει το βασικό κορμό της ομάδας και έχουμε κάνει νέες προσθήκες. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω η ομάδα μου να παίξει καλό ποδόσφαιρο και στόχος μας είναι η άνοδος».

Εκ μέρους των παικτών μίλησαν οι: Τικταπανίδης Νίκος, Παλάσκας Θωμάς, Γκουντουμάνης Χρήστος, Λαζαρίδης Αλέκος.

Τικταπανίδης Νίκος: «Η ομάδα μας ήταν και είναι καλή»

«Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα στην κατηγορία μας θα είναι ανταγωνιστικό. Η ομάδα μας ήταν και είναι καλή, επίσης ενισχύθηκε, ελπίζουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται και γιατί όχι να πάρουμε και το πρωτάθλημα».

Παλάσκας Θωμάς: Θέλουμε την άνοδο»

«Θεωρώ ότι και η Β’ ΕΠΣΛ θα είναι ανταγωνιστική όπως και η Α1. Θέλουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στην αρχική της θέση. Πιστεύω πως θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αφού θα μας βοηθήσουν και οι μεταγραφές που κάναμε, επίσης όλοι μας θα χαρούμε το νέο γήπεδο, στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος».

Γκουντουμάνης Χρήστος: «Στόχοι υψηλοί για τα Βούναινα»

«Πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστικές οι ομάδες στην κατηγορία. Το γεγονός που μου έφερε στην ομάδα ήταν ότι οι στόχοι ήταν υψηλοί γιατί και εγώ πραγματικά θέλω να αγωνίζομαι σε ομάδα που επιθυμεί να είναι πρωταθλήτρια».

Λαζαρίδης Αλέκος: «Καλό ποδόσφαιρο και άνοδος»

«Σίγουρα η κατηγορία θα είναι ανταγωνιστική, όμως η ομάδα μας έχει ενισχυθεί κατάλληλα, η επιστροφή στην έδρα μας είναι καταλυτική, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστήσουμε».

Η διοίκηση της ομάδας