Βαθμολογία

Με λάμψη και ζωντάνια η εκδήλωση της ΑΕΛ!

Παρουσιάστηκε η επετειακή φανέλα μέσα σε επευφημίες από τους φιλάθλους της «Βασίλισσας»

Με σύνθημα «Μαζί ξαναγράφουμε ιστορία» παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας από την ΠΑΕ ΑΕΛ η επετειακή φανέλα της ομάδας με αφορμή τα 50 χρόνια! Η εκδήλωση έγινε στον πεζόδρομο του ΑΕΛ CITYSTORE στην οδό Μανωλάκη 9-11.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, το τεχνικό τιμ, τα μέλη της διοίκησης και φυσικά ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Πλεξίδας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο πεζόδρομος ήταν γεμάτος ασφυκτικά και ο παλμός ήταν το χαρακτηριστικό της όμορφης βραδιάς. Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Αποστόλης Τριανταφύλλου και στο πάνελ είχε στηθεί ένα βίντεο γουόλ όπου και πέρασαν μέσα από βίντεο στιγμές από την ένδοξη ιστορία της ομάδας καθώς και δυσάρεστες στιγμές όπως ο αδόκητος χαμός ποδοσφαιριστών που έδωσαν και την ζωή τους για την ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η διοίκηση της ΑΕΛ τίμησε αρκετούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές από την πρώτη χρονιά της ΑΕΛ (1964) δίνοντάς τους φανέλες από την σεζόν του 1964 και επίσης ο κ. Πλεξίδας τους παραχώρησε από ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα χρονιά.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ σε μια σύντομη τοποθέτησή του τόνισε πως από την πρώτη στιγμή που έχει έρθει στην ομάδα κατάλαβε το πόσο βαρύ φορτίο είναι αυτό που έχει αναλάβει. Επίσης είπε πως ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει.

Στο τέλος της βραδιάς παρουσιάστηκαν όλα τα νέα αποκτήματα με τις νέες φανέλες σε μια εκδήλωση εντυπωσιακή από τους διοργανωτές της.