Βαθμολογία

Νέες περιπέτειες για τους Ατρόμητους

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα των Ατρομήτων. Η Λαρισινή ομάδα επέστρεψε στα βάσανα των προπονήσεων με τον προπονητή της ομάδας, Θοδωρή Βουτυρίτσα να δείχνει ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών από την πρώτη κιόλας ημέρα. Είναι σαφές ότι ο αντικειμενικός σκοπός της ακαδημίας των Ατρομήτων είναι η ανάδειξη ταλέντων και όχι τονα καθιερωθεί σαν δύναμη στα τοπικά πρωταθλήματα.

Του Αχιλλέα Ζαχαρούλη

Πέρυσι οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποιώντας πολύ καλή πορεία στον δεύτερο γύρο κατάφεραν να εξασφαλίσουν σχετικά νωρίς την παραμονή στην κατηγορία. Φέτος ξεκινούν και πάλι με τον ίδιο αντικειμένικό στόχο, αλλά και με διάθεση να κάνει η ομάδα το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρίν δύο χρόνια οι Ατρόμητοι αγωνίζονταν στην Α΄1. Διάθεση για δουλειά και ταλέντο υπάρχουν και αυτά είναι τα δύο πιο σημαντικά συστατικά για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του.

Σ' ότι αφορά τα μεταγραφικά είναι γνωστό ότι οι Ατρόμητοι δεν συνηθίζουν να αποκτούν παίκτες, παραμόνο να προωθούν νεαρούς από τα τμήματα υποδομής στην αντρική ομάδα. Πάντως, αν γίνει κάποια κίνηση θα πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί με σκοπό να αγωνίζεται βασικός.

Οι δηλώσεις

Κώστας Χατζής (ποδοσφαιριστής): "Στην άκρη ο πρωταθλητισμός"

"Στην ομάδα των Ατρομήτων ο στόχος κάθε χρόνο είναι ένας: Η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών και τίποτα παραπάνω. Ο πρωταθλητισμός μπαίνει στην άκρη. Τώρα σ' ότι αφορά το νέο πρωτάθλημα της Β΄ τοπικής πιστεύω ότι έχουμε καλό υλικό. Τα παιδιά που ήρθαν από τις μικρότερες ηλικίες είναι πάρα πολύ καλά. Είχαμε κάποιες επιτυχίες και στα μικρότερα τμήματα.Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για την χρονιά που θα έρθει."

Δημήτρης Ζιάκας (ποδοσφαιριστής): "Κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι"

"Στο πρώτο γύρο πέρυσι που είχαμε παίκτες μεγαλύτερων ηλικιών δεν πήγαμε τόσο καλά. Στον δεύτερο γύρο πήραν ευκαιρίες τα νέα παιδιά και πήγαμε καλύτερα. Φέτος ξεκινά μια νέα χρονιά. Ελπίζουμε σε νίκες και κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι. Είμαστε αισιόδοξοι."

Θοδωρής Βουτυρίτσας (προπονητής): "Χαρά μας να βλέπουμε τα παιδιά που βγαίνουν από τις ακαδημίες μας να προχωρούν"

"Καλή σεζόν να έχουμε και εμείς αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες. Αυτό που έχουμε σαν αρχή το τηρήσαμε και φέτος. Να δίνουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα μας και από εδώ όσοι έχουν τις δυνατότητες, το ταλέντο και την ικανότητα να πηγαίνουν και πιο πάνω. Είναι χαρά μας να βλέπουμε τα παιδιά που βγαίνουν από τις ακαδημίες μας να προχωρούν, όπως έγινε με τέσσερις παίκτες φέτος. Αν προχωρήσουμε σε κάποια μεταγραφή θα είναι ένας έμπειρος παίκτης ο οποίος θα έρθει για να βοηθήσει."