Βαθμολογία

Σούζα το αλογάκι και στις γυναίκες της ΑΕΛ!

Ξεκίνησαν προπονήσεις με μεγάλη συμμετοχή στο Αλκαζάρ

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ υπό τις οδηγίες του τεχνικού Αχιλλέα Μαστοροδήμου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο πλευρό του είναι και ο αρχιπροπονητής των Ακαδημιών της ΑΕΛ Γιάννης Βασιλείου εκτελώντας χρέη τεχνικού διευθυντή, ενώ τις προπονήσεις των τερματοφυλάκων πραγματοποιεί ο Χρήστος Μιχαήλ.

Χρέη γενικού αρχηγού ανέλαβε η Αθανασία Τσακνάκη, ταμίας του τμήματος και υπεύθυνος οικονομικού ο Γεώργιος Τηλιόπουλος και φροντιστής της ομάδας θα είναι η Κατερίνα Τασιούλη.

Τέλος υπεύθυνος ανάπτυξης της γυναικείας Ακαδημίας αναλαμβάνει ο Νικόλαος Γκοντούλας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η στελέχωση του διοικητικού σχήματος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

Η ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ για έδρα θα έχει το γήπεδο της Τερψιθέας αλλά και το Αλκαζάρ. Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση στο πάρκο του Αλκαζάρ.

Το ρόστερ αναμένεται να έχει περίπου 25 αθλήτριες (θα δημιουργηθεί και ακαδημία) και στόχος είναι να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα που θα την αγκαλιάσει ο κόσμος.

«Να βάλουμε τον κόσμο στην κουλτούρα του ποδοσφαίρου»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Μαστοροδήμος έκανε και τις πρώτες δηλώσεις. Αναλυτικά τόνισε:

«Ο στόχος της ομάδας είναι να βάλουμε τον κόσμο στην κουλτούρα του ποδοσφαίρου. Να μάθει ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι το μεγάλο πρότζεκτ του ελληνικού αθλητισμού. Να φέρουμε τον κόσμο της Λάρισας δίπλα να αγαπήσει το άθλημα γιατί και οι αθλήτριές μας το αγαπάνε περισσότερο από όσο νομίζει ο καθένας και θα παίξουνε ποδόσφαιρο που θα το αγαπήσει ο κόσμος. Θα έχουμε δύο έδρες (Τερψιθέα – Αλκαζάρ) και οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Γ. Μητσιμπόνας και η ακαδημία γυναικών που θα δημιουργηθεί θα κάνει προπονήσεις στον Ίκαρο. Θέλουμε σαν ΑΕΛ να είμαστε πρώτοι. Θα γίνουν και φιλικά με τα Τρίκαλα 2011 μπορεί και με την Καρδίτσα αλλά και με την Ελασσόνα που είναι και αυτή νέα ομάδα».

Το ρόστερ της ΑΕΛ

Φερεντίνου Αγγελίνα, Σωτηριάδου Παναγιώτα, Θάνου Παναγιώτα, Τσιάρα Σεβαστή, Συράκη Αλεξάνδρα, Χριστοφορίδου Μαρία, Βλασσιάδου Παναγιώτα, Κατσιώτη Μαρία, Ακριβούλη Παναγιώτα, Σιμούλη Ελένη, Σακελλάρη Γεωργία.

Οι μεταγραφές

Κούκου Παναγιώτα (Ελπίδες Καρδίτσας), Πούλιου Χρύσα (Τρίκαλα), Τσία Ειρήνη (Βασίλισσες Θράκης), Ντεμίρη Αλεξάνδρα (Αλβανία), Λιάγκα Χρύσα (Μαγνησιακός), Λιάγκα Δήμητρα (Μαγνησιακός).