Βαθμολογία

Θεσπρωτός: Πήρε Τσιρώνη, ναυάγιο με Νασούλη

Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Θεσπρωτός, που απέκτησε τον Θανάση Τσιρώνη, ενώ αντίθετα χάλασε η μεταγραφή του Κώστα Νασούλη.

Ο 18χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα και αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Οσο για τον Νασούλη, η διοίκηση αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απόκτησή του, καθώς ο παίκτης απέκρυψε πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

O Α.Σ. Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου αμυντικού Θανάση Τσιρώνη.

Ο Θανάσης Τσιρώνης είναι γεννημένος  στις 9/1/1996, έχει βάρος 70 Kg. και ύψος  1.79m. Αγωνίζεται ως στόπερ και δεξί μπακ, ενώ κατά συνθήκη μπορεί να καλύψει και τη θέση του αμυντικού μέσου.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Προοδευτικής Περάματος και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, αγωνιζόμενος τόσο με την Κ-17 όσο και με την Κ-20 του συλλόγου, από όπου και αποκτήθηκε.

Ο Α.Σ. Θεσπρωτός ανακοινώνει ότι διακόπτει τη συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Νασούλη Κων/νο διότι ο «εν λόγω» παίκτης δεν είχε ενημερώσει εγκαίρως τη διοίκηση και τον προπονητή για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, το οποίο διαπιστώθηκε μεταγενέστερα της αρχικής συμφωνίας.

Κατόπιν τούτου και σεβόμενοι τις αρχές της εύρυθμης λειτουργίας πάνω στις οποίες επιθυμούμε να οικοδομήσουμε τη νέα εποχή του Θεσπρωτού προασπίζοντας τα συμφέροντα της ομάδας μας, είμαστε σε θέση να σας διαβεβαιώσουμε ότι παρόμοια περιστατικά στο μέλλον θα τυγχάνουν της ίδιας αντιμετώπισης.