Βαθμολογία

Βαρουξάκης: «Ομάδα με υψηλούς στόχους η Αγιά»

Ο Γιάννης Βαρουξάκης είναι ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Δωτιέα Αγιάς. Σίγουρα η μεταγραφή του προκάλεσε αίσθηση αφού είναι ένας παίκτης που πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Α.Ο. Χανίων.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ Χρήστο Γκατζούλη

Την Κυριακή το απόγευμα αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ηρακλή και έδειξε πως διαθέτει μεγάλες δυνατότητες. Ο ίδιος μάλιστα μίλησε με χαρά στο athleticlarissa.gr και αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον προπονητή του αλλά και τους στόχους που έχει βάλει να εκπληρώσει με την ομάδα του Δωτιέα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Νέο ξεκίνημα στην ομάδα της Αγιάς. Οι πρώτες σου εντυπώσεις…

«Είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα που έχει κάνει πολύ καλές κινήσεις. Με προσέγγισαν και δείχνουν πως έχουν ιδιαίτερα ψηλούς στόχους και αυτό με έκανε να έρθω και στην ομάδα».

Νέα δεδομένα και τη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν

«Θα είναι μεγαλύτερη η δυναμικότητα περισσότερο ανεβασμένο το επίπεδο και πιστεύω θα είναι δυσκολότερο από πέρυσι και δυνατό».

Τι σε έκανε να έρθεις από την Β’ Εθνική στην Γ’ Εθνική;

«Είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα όπως τόνισε και νωρίτερα έχει υψηλούς στόχους και βασικά πολύ καλό προπονητή που αυτό είναι κάτι το σημαντικό για εμένα».

Οι προσωπικοί σου στόχοι φέτος;

Να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα ώστε να κάνουμε κάτι καλό τη νέα χρονιά…».