Βαθμολογία

Έτοιμο για τις νέες προκλήσεις το Βλαχογιάννι

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η προετοιμασία της Δόξας Βλαχογιαννίου, που για ακόμα μια χρονιά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και σίγουρα, μετά την καθ’ όλα επιτυχημένη περσινή σεζόν θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να καταφέρει και φέτος κάτι καλό.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Βέβαια, αρκετοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από την ομάδα, ενώ και η συμμετοχή του Βρασίδα Κοντοθανάση αποτελεί ερωτηματικό, ωστόσο η όρεξη για δουλειά είναι εμφανής στην ομάδα που πάνω από όλα θέλει μια γρήγορη και άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα να πάει όσο ψηλότερα μπορεί.

Ο Νίκος Φακίτσας, παρέμεινε για ακόμα μια χρονιά στον πάγκο της ομάδας και θα προσπαθήσει και φέτος να χτίσει ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο, ενώ μέχρι στιγμής αποκτήθηκε μόνο ένας ποδοσφαιριστής όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Δήμος, από την Νέα Πολιτεία, με την διοίκηση όμως να θέλει να εντάξει κι άλλους παίκτες στο δυναμικό της ομάδας.

Όλοι στη ομάδα, είναι μια οικογένεια, με το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι ιδιαίτερα καλό και όλοι δουλεύουν πυρετωδώς για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια χρονιά που θα αποτελέσει πρόκληση για την Δόξα, μιας και φέτος το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Τασιούλης, Αλεξίου(Τύρναβος), Σεΐζης(Δαμασιακός), Βλιώρας(Σμόλικας Φαλάνης), Κοντοθανάσης, Αθανασούλης.

Ήρθαν: Δήμος(Αστραπή Νέας Πολιτείας), Γεωργούλης(από τα τμήματα υποδομής της ομάδας).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, κύριος Αντώνης Στεργιούλας, δήλωσε τα εξής: «Φέτος, θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, μιας και θα υπάρχουν αρκετές ανταγωνιστικές ομάδες. Ο κορμός στην ομάδα μας παρέμεινε, αν εξαιρέσει κανείς τον Τασιούλη και τον Αλεξίου που πήγαν στον Τύρναβο και τον Βρασίδα Κοντοθανάση, που δεν ξέρουμε αν θα παίξει και φέτος ακόμα. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα, ότι προκύψει. Από εκεί και πέρα, εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε και να δώσουμε βάση κυρίως στα τμήματα υποδομής της ομάδας, ούτως ώστε να βγάλουμε δικά μας παιδιά. Είναι ανούσιο και ψυχοφθόρο κάθε χρόνο να φέρνουμε ποδοσφαιριστές από αλλού, ενώ πολλοί παίκτες δεν έρχονται στην ομάδα μας και λόγω απόστασης, μιας και το Βλαχογιάννι είναι λίγο μακριά από την Λάρισα. Επομένως, εμείς θέλουμε να αναπτύξουμε τις ακαδημίες μας για να βγάζουμε από εκεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρέπει να το δούμε σοβαρά αυτό, γιατί στην περιοχή μας υπάρχει η Τσαριτσάνη που βρίσκεται στην Γ’ Εθνική, η Ελασσόνα, που είναι σε μια καθοδική πορεία και επομένως κάποια ομάδα πρέπει να υπάρχει αυτήν την στιγμή από την περιοχή μας να κάνει την διαφορά».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Νίκος Φακίτσας, δήλωσε τα εξής: «Σίγουρα στόχος μας είναι να μπορούμε πάντα να παραμένουμε στην κατηγορία. Σίγουρα, το βάρος είναι μεγαλύτερο φέτος, γιατί η περσινή χρονιά, ήταν αρκετά καλή. Μακάρι να ανταποκριθούμε σε αυτό. Δεν έχουμε το περσινό υλικό, αλλά έχει παραμείνει ένας καλός κορμός στην ομάδα. Αυτήν την στιγμή, μας λείπουν τουλάχιστον δύο καλοί ποδοσφαιριστές και ψάχνουμε ακόμα να βρούμε, γιατί θα θέλαμε μια ενίσχυση. Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, μιας και μάλλον δεν θα έχουμε τον Βρασίδα Κοντοθανάση την φετινή χρονιά. Πιστεύω ότι τα παιδιά όμως θα ανταποκριθούν και θα τα καταφέρουμε».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Βαγγέλης Δήμος και Νίκος Μήσιος. Αναλυτικά όσα είπαν.

Βαγγέλης Δήμος: «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να ενισχύσω την ομάδα. Σίγουρα, η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Νίκος Μήσιος: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά και υγεία πάνω από όλα. Όλα θα έρθουν μέσα από την σκληρή δουλειά. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας».