Βαθμολογία

Ανάκληση παρτίδων σοκολατούχου γάλακτος

Την αυτόβουλη προληπτική ανάκληση ορισμένων συσκευασιών σοκολατούχου γάλακτος με ημερομηνίες λήξης μεταξύ 19/12/2014 και 11/4/2015 που προέρχονται από το εργοστάσιο «Milchwerke Mittelelbe GMBH», ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο Mars Hellas.

Η ανάκληση αφορά αποκλειστικά και μόνο στα εξής προϊόντα γάλακτος: Μπουκάλια με πώμα για εύκολο άνοιγμα (sports- cap): Mars (350 ml) και Milky Way (350 ml), με ημερομηνίες λήξης μεταξύ 19/12/2014 και 11/4/2015.

Η ανάκληση γίνεται για προληπτικούς σκοπούς, καθώς ενδέχεται σε μεμονωμένο αριθμό μπουκαλιών των συγκεκριμένων παρτίδων να υπάρξει παρουσία βακτηριδίων τύπου Bacillus.

Οι καταναλωτές που τυχόν έχουν στην κατοχή τους συσκευασίες των ως άνω προϊόντων με τις προαναφερόμενες ημερομηνίες λήξης, παρακαλούνται να αποφύγουν την κατανάλωσή τους και να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με τη Mars Hellas ( τηλέφωνο: 210-8196200, Email: mars.hellas@effem.com ).

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι καμία άλλη σειρά προϊόντων «Mars» ανακαλείται από την αγορά. Η εταιρεία έχει ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές (ΕΦΕΤ, Γ.Γ. Καταναλωτή) και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους εμπορικούς της συνεργάτες για την ταχεία και ομαλή υλοποίηση της διαδικασίας ανάκλησης των προϊόντων.

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ