Βαθμολογία

Βαρουξάκης και Κράββαρης μια ανάσα από τον Δωτιέα Αγιάς!

Ο Γιάννης Βαρουξάκης

Ο Δωτιέας Αγιάς έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο φέτος! Η ομάδα του νομού μας έχει κάνει δυναμικό καμ – μπακ στις μεταγραφές του καλοκαιριού και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου μαζί με την διοίκηση προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Να θυμίσουμε πως την Κυριακή η ομάδα θα δώσει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην Αγιά (18:30).

Ο Μάριος Κράββαρης

Μεταγραφικά η ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση άλλων δύο ποδοσφαιριστών σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr. Ο λόγος γα τον Γιάννη Βαρουξάκη και τον Μάριο Κράββαρη! Ο πρώτος είναι αμυντικό χαφ, 22 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε με τον ΑΟ. Χανίων. Επίσης έχει περάσει από Πανσερραϊκό, Απόλλων Καλαμαριάς, και Κισσαμικό.

Ο δεύτερος είναι επιθετικός, 27 ετών και πέρυσι έπαιξε στον Πανσερραϊκό. Έχει επίσης αγωνιστεί σε ΠΑΟ Διοικητηρίου, Θερμαϊκό, Αναγέννηση Επανομής, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τύρναβο (2 χρόνια) και Απόλλων Καλαμαριάς.