Βαθμολογία

Δέκα λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους τον Δεκαπενταύγουστο

Εννέα λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια διαφορετικών περιστατικών την Παρασκευή στην Κέρκυρα, στη Ρόδο, στη Σάμο, στην Ηλεία και στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση των Λιμενικών Αρχών.

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από τη θαλάσσια περιοχή «Δασσιά» Κέρκυρας, 82χρονη, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Στη διάρκεια άλλου περιστατικού ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «Ζέφυρου» Ρόδου, 67χρονος, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Από τη θαλάσσια περιοχή Μπούκας Παλαιοχωρίου, 71χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, επίσης το μεσημέρι της Παρασκευής.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης Ηλείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Παλουκίου.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τη θαλάσσια περιοχή «Σκάλα» Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης, 58χρονος, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης.

Aπό τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «Ταρσανάς» Σάμου, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της 79χρονη, το βράδυ της Παρασκευής.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πυθαγορείου.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από τη θαλάσσια περιοχή «Ποταμός» Επανομής Θεσσαλονίκης ένας 39χρονος. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Μηχανιώνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σε άλλο περιστατικό, ένας 82χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από τη θαλάσσια περιοχή «Ψακούδια» Χαλκιδικής. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ για διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μουδανιών.

Σε παραλία της Βάρκιζας χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα ένας 77χρονος.

Διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης.

Τέλος, σε παραλία της Αναβύσσου ένας 67χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα, επίσης το μεσημέρι της Παρασκευής.

Διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Παλαιάς Φώκαιας

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ