Βαθμολογία

Ακριτίδου: «Ήταν επιλογή μου και αγαπώ την τηλεόραση!»

Ύστερα από δύο χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η Ελίνα Ακριτίδου επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας με τη νέα κωμική σειρά «Μάνα Χ ουρανού».

«Ακριβώς. Με πήραν τηλέφωνο από την εταιρεία παραγωγής και μου είπαν ότι έψαχναν μια γυναίκα για τον συγκεκριμένο ρόλο. Κάναμε δοκιμαστικά και τελικά θεώρησαν ότι ήμασταν ωραία ομάδα με τη Μαρία Σολωμού» τόνισε στο My tv.

-Μίλησε μας για τον ρόλο που θα ενσαρκώσεις.

«Σέ αυτή τη σειρά υποδύομαι τη Μαριλίζα, το τέλειο παράδειγμα γυναίκας, αφού είναι αυτή που τα καταφέρνει και τα κάνει όλα τέλεια. Βέβαια μπορεί να μην είναι μια εργαζόμενη γυναίκα, αλλά σύμφωνα με την ίδια είναι μια καταπληκτική σύζυγος και φοβερή μητέρα. Συνεπώς, θα έλεγα ότι είμαι... οι τύψεις της Κατερίνας (Μαρία Σολωμού), η οποία δεν προλαβαίνει να τα κάνει όλα τέλεια. Π' αυτόν τον λόγο, της τονίζει συνέχεια τι δεν προλαβαίνει να κάνει σωστά και προσπαθεί να την κάνει να αισθάνεται άσχημα»

-Είχες δηλώσει ότι δεν θα ήθελες να υποδυθείς ξανά «την πλούσια και το καλό κορίτσι του μπαμπά». Ο συγκεκριμένος ρόλος τι διαφορετικό έχει;

«Πρόκειται για κωμωδία και επίσης δεν είμαι το καλό κορίτσι του μπαμπά. Είναι ένας ρόλος ο οποίος-έχει αρκετό υπόβαθρο ώστε να φτάνεις στο σημείο να υποβιβάζεις συνεχώς κάποιον. Αυτό δείχνει πολλές δικές σου ανασφάλειες. Βρήκα τον ρόλο πολύ αστείο, γιατί η Μαριλίζα είναι τόσο απόλυτη που νομίζω ότι μπορούν να βγουν πολύ ωραίες και διασκεδαστικές στιγμές.»

- Σου είχε λείψει η τηλεόραση όλο αυτό το διάστημα;

«Μου είχε λείψει! Διάφοροι έλεγαν ότι κάνουν τηλεόραση για να βγάλουν χρήματα και να ζήσουν, ότι δεν ήταν επιλογή τους... Εμένα ήταν επιλογή μου και αγαπώ την τηλεόραση!»

Πηγή: gossip-tv.gr