Βαθμολογία

Και Κουλιμπαλί στο «κάδρο» του Ατρόμητου

Η αξιολόγηση αμυντικών μέσων που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον Ατρόμητο συνεχίζεται και ένα νέο ενδιαφέρον όνομα προστέθηκε στη λίστα. Ο λόγος για τον Γκάρι Κουλιμπαλί, ο οποίος έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα στη Γαλλία.

Ο 28χρονος Κορσικανός αμυντικός μέσος θήτευσε για τέσσερα χρόνια στην Μπαστιά, στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιστρ, αποτελώντας βασικός της στέλεχος με 107 συμμετοχές και 5 γκολ σε 3,5 χρόνια, για να κάνει το βήμα παραπάνω παίρνοντας μεταγραφή στη Μονακό τον Ιανουάριο του 2012 (συνολικά 47 ματς σε δύο χρόνια). Το περασμένο εξάμηνο έπαιζε στη Λαβάλ της Β' Γαλλίας, από όπου έμεινε ελεύθερος. Φυσικά, υπάρχουν μία δύο περιπτώσεις ακόμα που έχουν κάνει γκελ στους ανθρώπους του Ατρόμητου, ενώ στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκεται ο Χαμπίμπ Πάπε Σο.

Ο γνώριμος από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ όμως είναι και η πιο δύσκολη υπόθεση. Εχει υψηλό κασέ, το οποίο βέβαια έχει πέσει κάτω από 200.000 ευρώ και θα πρέπει να πειστεί να αφιχθεί για δεύτερη φορά στη χώρα μας, αφού η πρώτη του εμπειρία δεν ήταν και η καλύτερη λόγω οικονομικής ασυνέπειας. Τα πάντα μέχρι στιγμής όμως έχουν τοποθετηθεί σε θεωρητική βάση, καθώς για να ξεκινήσουν οι ουσιαστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις θα πρέπει να παρθεί απόφαση για ακόμα μία μεταγραφή. Το μεταγραφικό μπάτζετ έχει ξοδευτεί και ο Γιώργος Σπανός το σκέφτεται.