Βαθμολογία

Ήττα με θετικές εντυπώσεις…

Την ήττα γνώρισε την Πέμπτη το απόγευμα από τον Ολυμπιακό Βόλου η ομάδα του Τυρνάβου με σκορ 1-0. Οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Διγκόζη αν και κονταροχτυπήθηκαν στα ίσια με την περσινή πρωταθλήτρια του Νότιου Ομίλου της Football League, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας ήταν για σκληρά νεύρα, με τα δυνατά μαρκαρίσματα να πρωταγωνιστούν καθ'όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, με τον Ολυμπιακό Βόλου τελικά να κερδίζει το παιχνίδι αλλά τον Τύρναβο τις εντυπώσεις.

Το σχήμα που κατέβασε στο πρώτο ημίχρονο ο προπονητής του Τυρνάβου ήταν οι Πρίφτης, Χαλούλος, Πεχλιβανόπουλος, Καραμανλής, Κισκαμπάνης, Ιβανίδης, Milutinovic, Τσούκαλος, Γεωργίου, Moussa Pokong και Σολφερίνο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παίξανε οι Ντάλλας, Στεργιανός, Παπακώστας, Δημολιός, Σουλιώτης, Σιάτρας, Καραμπούζης, Παπαχρήστος, Σκαθαρούδης, Λίταινας και Ζυγκερίδης.

Στο τέλος του αγώνα, ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του μέρα με τη μέρα αφομοιώνουν όλο και καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού και παρ'όλη την ήττα είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Επιπλέον σημείωσε πως ο σημερινός αντίπαλος ήταν από τους δυνατότερους του φετινού πρωταθλήματος της Football League και επεσήμανε πως η ομάδα θα είναι πανέτοιμη για τους αγώνες κυπέλλου και του πρωταθλήματος.

Τον αγώνα παρακολούθησε από κοντά και ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 μαζί και με μέλη της διοίκησης.