Βαθμολογία

Θέλουν πολλή δουλειά...

Σε φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, η τοπική Αστραπή και η Λάρισα 2012 αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να δείχνουν αρκετά κουρασμένοι και ανέτοιμοι. Άσχετα από τα παραπάνω στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζονται λογικά λόγω και της βαριάς προετοιμασίας που κάνουν, οι δύο ομάδες έδειξαν να έχουν πρόβλημα τόσο στην δημιουργία, όσο και στο τελείωμα των φάσεων.

Στο πρώτο μέρος η Αστραπή είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ η Λάρισα μπορεί να έδειχνε ακίνδυνη, αλλά παρουσιάστηκε πολύ καλή αμυντικά.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη ισορρόπισε τον αγώνα και απειλούσε με αντιπιθέσεις, ειδικά από την στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι ο Χρήστος Δαλαμπύρας, που προπονείται με την Λάρισα μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το 0 - 0 έμεινε μέχρι το τέλος με τους δύο προπονητές ωστόσο να βγάζουν τα απαραίτητα συμπεράσματα.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Κιόρογλου, Ψωμολιάς, Χασιώτης, Γαρουφαλλιάς, Ζαφειρούλης, Μπατζέλας Ν., Κολιοφούτης, Αρσένης, Κυριάκος, Σουλτούκης, Αποστόλου.

Αγωνίστηκαν και οι: Καλτσάς, Παπαδημητρίου, Τάτσιος, Μπατζέλας Β., Χατζόπουλος, Τατσόπουλος, Τσώτσος, Κολλάτος, Σκάρλος.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Φλώρος Ν., Γκόλτσιος, Μπαστούνης, Τσιτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Μάντζας, Φλώρος Α., Στρατής Π., Κοκόμπελης, Σκέντζας Βαγγ.

Αγωνίστηκαν και οι: Φλώρος Παναγ., Φλώρος Παντ., Φλώρος Γ., Δαλαμπύρας, Κίτσιος Π., Φλώρος Βαλ., Σκέντζας Ν.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης