Βαθμολογία

Δηλώσεις Γκανδρή-Παραφέστα πριν το φιλικό

Φιλικό παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Ελασσόνας, ανάμεσα στον τοπικό Π.Ο.Ε. και τον Αμπελωνιακό. Έτσι δύο παλιοί γνώριμοι βρέθηκαν αντιμέτωποι. Ο λόγος για τον προπονητής του Π.Ο.Ε., Θανάση Γκανδρή και τον τεχνικό του Αμπελωνιακού, Τάκη Παραφέστα, που πριν το παιχνίδι, μας μίλησαν και οι δύο για τις ομάδες τους. Αναλυτικά όσα είπαν.

Τάκης Παραφέστας: «Κατ’ αρχήν, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και να έχουμε καλή πορεία. Αυτήν η πορεία θα έρθει μέσα από την συνεχή προσπάθεια, την ενότητα και την πίστη μας για το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας προέρχεται από υποβιβασμό και υπάρχει μια αρνητική ψυχολογία, ωστόσο η διοίκηση μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα με σημαντικούς παίκτες. Πιστεύω ότι με την προσπάθεια όλων θα μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στον φίλο μου τον Θανάση, που ανέλαβε τον Π.Ο.Ε. Ο Π.Ο.Ε., είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, αλλά νομίζω ότι δεν φτάνει μόνο αυτό. Χρειάζεται προσπάθεια από όλους τους ανθρώπους της Ελασσόνας και της ευρύτερης περιοχής, γιατί νομίζω ότι υπάρχει η δυναμική. Δεν μπορεί στο παρελθόν όλες οι ομάδες να απαρτίζονταν από ντόπιους παίκτες και τώρα που οι συνθήκες είναι καλύτερες και υπάρχουν περισσότερες ανέσεις να μην μπορούμε να βγάλουμε παίκτες. Νομίζω ότι χρειάζεται θάρρος από τις διοικήσεις και να έχουν εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά αλλά και στους προπονητές».

Θανάσης Γκανδρής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Τάκη Παραφέστα για τα λόγια του. Ήταν και προπονητής μου παλαιότερα και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτόν μιας και είναι δάσκαλος μου. Είναι χαρά μου και τιμή μου που κάνουμε μαζί αυτό το πρώτο μας φιλικό. Του εύχομαι καλή επιτυχία».