Βαθμολογία

Η Ιρίνα σκοράρει στην παραλία

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες Κριστιάνο Ρονάλντο και Ιρίνα Σάικ. Επαγγελματικές υποχρεώσεις αναγκάζουν το διάσημο ζευγάρι να βρίσκονται ο ένας μακριά από την άλλη.

Ο μεν Πορτογάλος σούπερ –σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την τουρνέ με την ομάδα του στις ΗΠΑ και την επιστροφή στην Ισπανία ταξίδεψε τις τελευταίες δύο ημέρες στην Ουαλία για τον αγώνα του Σούπερ Καπ Ευρώπης κόντρα στην Σεβίλλη στον οποίο έκλεψε την παράσταση πετυχαίνοντας αμφότερα τα γκολ της «βασίλισσας» στο νικηφόρο 2-0.

Από την πλευρά της η Ρωσίδα «βασίλισσα» της πασαρέλας πρώτα πήγε στην Κολομβία για τις ανάγκες μίας διαφημιστικής καμπάνιας μαγιό και αξεσουάρ για την παραλία.

Και φυσικά η ασύγκριτη της ομορφιά έδωσε στα προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς την …διάσταση που χρειάζονται για να απογειωθούν εμπορικά.
Η ίδια είχε τα καλύτερα λόγια να πει σε συνέντευξη της στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό W Radio υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά : «Κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται σέξι και όμορφες. Τα περισσότερα από αυτά είναι χειροποίητα και κάθε κομμάτι φανερώνει την κολομβιανή κουλτούρα. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που τα κάνουν πολύτιμα και πολύ όμορφα να τα φοράει κανείς».

Η Σάικ απόντος του Ρονάλντο με τον οποίο τον περασμένο μήνα έκαναν διακοπές στη Μύκονο, τη Ρόδο, την Πάρο, το Πόρτο Χέλι και το Λαγονήσι ταξίδεψε στη πανέμορφη χώρα της Λατινικής Αμερικής μαζί με την μητέρα της.

Και μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και με κάθε ευκαιρία όταν αυτές το επέτρεπαν φρόντισε να απολαύσει τις φυσικές και όχι μόνον ομορφιές της χώρας. Μάλιστα φρόντισε να κοινοποιήσει ορισμένες από αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: onsports.gr