Βαθμολογία

Κοιτάζει αλλού

Δεν απασχολεί η περίπτωση του Σεμπάγιος τον Παναθηναϊκό που εξετάζει άλλες λύσεις για την επίθεση. Πιάνει δουλειά ο Τάκης Φύσσας που το απόγευμα συζητά με Νταμπίζα, Σαραβάκο, Αναστασίου. 

Από το πρωί της Τετάρτης σήκωσε μανίκια ο Τάκης Φύσσας ο οποίος είχε μια πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο και τον γενικό διευθυντή Αγησίλαο Τουμαζάτο. Βέβαια, τα… σπουδαία μετατίθενται για το απόγευμα όταν και θα υπάρξει νέο ραντεβού κορυφής στη Λεωφόρο με επίκεντρο τα μεταγραφικά, παρουσία του Νίκου Νταμπίζα και των Δημήτρη Σαραβάκου και Γιάννη Αναστασίου. 

Εκεί θα συζητηθεί και το θέμα του επιθετικού που ψάχνει ο Παναθηναϊκός και όλα δείχνουν πως αυτός δεν θα είναι ο Σεμπάγιος, το όνομα του οποίου γράφτηκε αλλά επί της ουσίας ουδέποτε απασχόλησε τους «πράσινους». 

Στο μεταξύ, στην Ελλάδα βρίσκεται ο βοηθός προπονητή της Μίντιλαντ, Ρενέ Αντερσεν. Ο Δανός ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ το βράδυ θα παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό του «τριφυλλιού» απέναντι στην Παναχαϊκή.