Βαθμολογία

Πάει Ατλέτικο ο Ρουγκάλας!

Έτοιμος να κάνει το πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του είναι ο Κωνσταντίνος Ρουγκάλας, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται να αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Ρουγκάλας! 

Τον 21χρονο αμυντικό φέρονται να είχαν «τσεκάρει» οι σκάουτερ του ισπανικού συλλόγου πριν από δύο χρόνια, όταν και η ομάδα Νέων των Πειραιωτών είχε φτάσει στους «οχτώ» του NextGen Series. 

Μετά από εκείνη τη χρονιά, ο νεαρός άσος παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Εργοτέλη (όπου δεν έπαιξε σε κάποιο επίσημο ματς) και στο δεύτερο μισό της σεζόν πήγε στον Φωστήρα, όπου μέτρησε 21 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. 

Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, αυτή τη στιγμή υπάρχει συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τους Μαδριλένους για τον δανεισμό του Ρουγκάλα για ένα έτος, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. 

Οι υποχρεώσεις των… μικρών «ροχινμπλάνος» ξεκινούν στις 28 Αυγούστου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης Β’ για την τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.