Βαθμολογία

Επανέρχονται οι Βέλγοι για Ντε Μπλάσις

Από τα μέσα Μαΐου είχε γίνει γνωστό ότι η Αντερλεχτ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πάμπλο Ντε Μπλάσις, χωρίς να υπάρξει κάποια εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση.

Όλο αυτό το διάστημα δεν σημειώθηκε η παραμικρή εξέλιξη, με τον Αργεντινό εξτρέμ να παραμένει στον Αστέρα Τρίπολης και να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στη σπουδαία πρόκριση της ομάδας στα πλέι οφ του Europa League.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες της SportDay, οι Βέλγοι έχουν καταθέσει νέα (επίσημη) πρόταση στους Αρκάδες για τον 27χρονο παίκτη, αλλά η διοίκηση του συλλόγου δεν έμεινε ικανοποιημένη με τη συγκεκριμένη προσφορά.

Στον Αστέρα δεν προτίθενται να… σκοτώσουν τον Ντε Μπλάσις, ενώ και εκείνος δεν δείχνει διάθεση να φύγει. Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι οι «μοβ» σκοπεύουν άμεσα να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η συμμετοχή του παίκτη στην τρίτη προκριματική φάση του Europa League και εκείνη στα πλέι οφ δεν επηρεάζει ενδεχόμενη παρουσία του στην Άντερλεχτ, αφού οι Βέλγοι θα παίξουν στο Champions League.

Έτσι αν οι «μοβ» καταθέσουν μία εξαιρετική πρόταση για τον Αργεντινό, τότε οι Αρκάδες θα την εξετάσουν προσεκτικά και ίσως να έχουμε εξελίξεις.