Βαθμολογία

Πάνω από όλα οικογένεια ο Δαμασιακός

Ο Δαμασιακός, είναι μία από τις ομάδες, που κέρδισαν το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, κάνοντας πρωταθλητισμό την περσινή χρονιά. Το μυστικό της επιτυχίας, ήταν το ότι όλη η ομάδα ήταν μια οικογένεια, ενώ το καλό κλίμα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό. Αυτό θέλουν να διατηρηθεί και φέτος στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία, όπου όλοι θέλουν η ομάδα να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα κράτησε τον βασικό της κορμό, ενώ ήρθαν και αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Από εκεί και πέρα, στην τεχνική ηγεσία, παρέμεινε ο Χρήστος Λόλας, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Τζαφέρης και προπονητής τερματοφυλάκων, ανέλαβε ο Νίκος Βαρσάμης.

Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται πάντα στο πλάι των ποδοσφαιριστών για ότι και να χρειαστούν, ενώ και ο κόσμος του χωριού, αναμένεται να δίνει δυναμικά το παρόν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Αυτό άλλωστε ήταν ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του Δαμασιακού και την περσινή χρονιά, το ότι δηλαδή είχε δυνατή έδρα και δύσκολα οι αντίπαλες ομάδες περνούσαν από εκεί μέσα με θετικό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Πρατσίλας(Νέοι Τυρνάβου), Λέτσιος(Βρυότοπος).

Ήρθαν: Τσιτουρτζής(Μαχητής Τερψιθέας), Τσακνάκης, Ντογκούλης(Νέοι Τυρνάβου), Αυλογιάρης(Ακαδημία Τυρνάβου), Λέτσιος(Συκέα), Σεΐζης(Δόξα Βλαχογιαννίου).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Νίκος Χασιώτης, δήλωσε τα εξής: «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και με υγεία σε όλες τις ομάδες. Όσον αφορά την ομάδα μας, μπορεί να είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία, αλλά δεν είμαστε νεοφώτιστοι σαν ποδοσφαιριστές και σαν διοίκηση. Έχουμε κρατήσει τον περσινό μας κορμό και θέλουμε πάνω από όλα να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Με βάση την περσινή εικόνα, πιστεύω ότι η ομάδα μας θα κινηθεί στο ίδιο επίπεδο και φέτος. Επίσης, θέλουμε να βγάλουμε και νέα παιδιά, γιατί αυτό είναι στόχος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Στόχος μας, είναι κατ’ αρχήν να σωθούμε και στην συνέχεια βλέπουμε».

Από το τεχνικό team της ομάδας, μίλησαν οι κύριοι Χρήστος Λόλας και Γιώργος Τζαφέρης. Αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν.

Χρήστος Λόλας: «Κατ’ αρχάς να ευχηθούμε να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν με πολλή δουλειά. Είναι καινούρια η κατηγορία για εμάς, και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, προσδοκούμε να πάμε καλά».

Γιώργος Τζαφέρης: «Σίγουρα, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι ώστε η ομάδα να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα με δυνατές ομάδες που ήρθαν από μεγαλύτερες κατηγορίες. Πιστεύω να μας φύγει το άγχος από νωρίς και να τα πάμε όσο το δυνατόν πιο πολύ. Από την πρώτη εικόνα που έχω μέχρι στιγμής από την ομάδα, πιστεύω ότι έχει μέλλον. Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Φοδωρής Τσιάλτας, Βασίλης Λόλας, Νίκος Τσιτουρτζής και Κώστας Μπουκουβάλας. Αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν.

Θωδωρής Τσιάλτας: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Φέτος θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα από ότι δείχνουν τα πράματα. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες και τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφο ποδόσφαιρο».

Βασίλης Λόλας: «Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία, όμως έχουμε ξεκινήσει την χρονιά με όρεξη. Δεν ζητάμε πολλά πράματα παραπάνω, απλά θέλουμε μια σίγουρη παραμονή και να δείξουμε ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει οργάνωση στην ομάδα και όρεξη από τους παίκτες που κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Ακόμα είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε πιο έτοιμοι. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και να ευχηθώ καλή χρονιά».

Νίκος Τσιτουρτζής: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ κακή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να παρουσιάσουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος. Καλή χρονιά εύχομαι και χωρίς τραυματισμούς».

Κώστας Μπουκουβάλας: «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά και με υγεία. Εμείς θέλουμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο για να το ευχαριστηθούμε και εμείς, αλλά και ο κόσμος της ομάδας. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».