Βαθμολογία

Θέλει να κάνει πρωταθλητισμό η Ανθούπολη

Μπορεί την περσινή σεζόν η Ανθούπολη να ξεκίνησε με στόχο την παραμονή στην κατηγορία και να έκανε μέτρια πορεία στον πρώτο γύρο, ωστόσο στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές η ομάδα "πετούσε" και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έκανε πορεία πρωταθλητισμού, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση του 2ου ομίλου.

Του Αχιλλέα Ζαχαρούλη

Ο Α.Ο. Ανθούπολης βρίσκεται στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας του και δουλεύει σκληρά για να κάνει το κάτι παραπάνω σε σχέση με την σεζόν 2013 - 14, που εξασφάλισε άνετα την παραμονή.

Οι άνθρωποι της ομάδας λοιπόν, με οδηγό τον περσινό δεύτερο γύρο θέλουν να κάνουν μια ανάλογη πορεία σε όλη τη διάρκεια της επόμενης σεζόν με κρυφή επιθυμία την άνοδο στην Α΄1. Σίγουρα το έργο του προπονητή Βασίλη Ταχτιντή και των παικτών του δεν θα είναι εύκολο, αλλά σίγουρα θα τους βοηθήσει το γεγονός ότι παρέμεινε όλος ο περσινός κορμός που απότελείται από πολύ νέα παιδιά, ενώ σε αυτά μπορούν να προστεθούν και άλλα πέντε τα οποία δοκιμάζονται.

Ο κ. Ταχτιντής έχει καταλάβει τις δυνατότητες των παικτών του και γι' αυτό και δεν τους αφήνει σε "χλωρό κλαρί" κατά την διάρκεια της προπόνησης, ζητώντας τους πάντα να εκτελούν τις ασκήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι δηλώσεις:

Στο κομμάτι των δηλώσεων, πρώτοι τον λόγο πήραν οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Σκορδίλης και Δημήτρης Γαλατσίδας, ενώ τελευταίος μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Ταχτιντής.

Βασίλης Σκορδίλης: "Να συνεχίσουμε όπως τελειώσαμε την περσινή χρονιά"

"Να ευχηθώ καλή χρονιά πρώτα απ' όλα. Ο βασικός στόχος της ομάδας είναι μια καλή πορεία όπως πέρυσι. Εμείς θα βασιστούμε και πάλι σε νέα παιδιά, στο ίδιο μοτίβο και αν με το καλό έρθει η άνοδος θα είναι καλοδεχούμενη. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι όπως τελειώσαμε πέρυσι, να είμαστε υγιείς και όλα τα άλλα θα έρθουν στην πορεία."

Δημήτρης Γαλατσίδας: "Να πάμε ψηλά και βλέπουμε..."

"Εύχομαι να πάμε ψηλά σαν ομάδα, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Τώρα μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε θέλουμε να δούμε που βρισκόμαστε σαν ομάδα, που υστερούμε και που πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω. Και ξαναλέω ότι στόχος της ομάδας είναι -πρώτα ο Θεός- να φτάσουμε ψηλά και στην πορεία βλέπουμε..."

Βασίλης Ταχτιντής: "Να κάνουμε πρωταθλητισμό από την πρώτη αγωνιστική"

"Εύχομαι πάνω απ' όλα υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους προπονητές και σε όλους τους συνανθρώπους μας. Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν οι ίδιοι όπως και πέρυσι. Να κάνουμε πρωταθλητισμό από την πρώτη αγωνιστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα βγούμε και πρωταθλητές, γιατί και πέρυσι κάναμε πρωταθλητισμό, αλλά τερματίσαμε στην καλύτερη θέση που μπορούσαμε. Με το ίδιο σκεπτικό και φέτος κάνουμε πολύ καλή δουλειά με νεαρά παιδιά και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο."