Βαθμολογία

Τσιάρας: «Περαστικός από την Football League ο Άρης»

Υπόσχεση ότι οι παίκτες του Άρη θα τα δώσουν όλα για να φέρουν την ομάδα τους στη μεγάλη κατηγορία έδωσε ο Αντώνης Τσιάρας.

Ο 20χρονος μέσος τόνισε, επίσης, πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στο Πράβετς της Βουλγαρίας, ενώ αναγνώρισε τη προσπάθεια που γίνεται και από τη διοίκηση, μιλώντας στους εκπροσώπου του Τύπου.

«Είναι η πρώτη μου προετοιμασία με την ομάδα του ΑΡΗ. Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της παρουσίας μας εδώ στο Πράβετς. Μέχρι τώρα κάνουμε πολύ καλή και σωστή δουλειά. Τεχνικό, ιατρικό επιτελείο και φυσιοθεραπευτές, αλλά κι εμείς οι ποδοσφαιριστές δίνουμε τα πάντα, ούτως ώστε μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι», τόνισε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στη δουλειά μας. Ξέρουμε ότι γίνονται κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη και ευχόμαστε ό,τι και να γίνει, να είναι για το καλό του Συλλόγου. Εμείς έχουμε ένα στόχο. Να προπονηθούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των υποχρεώσεών μας για τη νέα χρονιά. Σε αυτό μας βοηθάει όλους ο προπονητής. Μας δείχνει νέους τρόπους παιχνιδιού και ευελπιστώ όχι μόνο εγώ, αλλά και όλοι οι συμπαίκτες μου, να μπορέσουμε να βελτιωθούμε για να βοηθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα».

Ο 20χρονος μέσος του Άρη, κατέληξε: «Παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε σε μια κατηγορία που είναι άγνωστη για τον ΑΡΗ. Ο στόχος μας είναι να είμαστε περαστικοί και να επαναφέρουμε την ομάδα στη Superleague. Από την άλλη, όμως, όπως είναι φέτος δομημένο το πρωτάθλημα, πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία. Υπάρχουν πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες. Εμείς όμως δεν κοιτάζουμε τους αντιπάλους μας, θέλουμε να κοιτάξουμε μόνο τη δική μας ομάδα, να δουλεύουμε όσο καλύτερα γίνεται, να κάνουμε αυτά που μας ζητά ο προπονητής και να αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, διεκδικώντας μόνο τη νίκη σε κάθε ένα από αυτά. Ξέρουμε ότι ο κόσμος του ΑΡΗ είναι πληγωμένος, έχει ακούσει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια και πλέον περιμένει πράξεις στο γήπεδο. Είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε».