Βαθμολογία

Πάτησε Μιλάνο ο Λόπεθ

Η μετεγγραφική ενίσχυση της Μίλαν "φωνάζει" για τα καλά, γι' αυτό και οι "ροσονέρι" θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ούτως ώστε να βελτιώσουν το αγωνιστικό τους πρόσωπο και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, λοιπόν, ετοιμάζουν μετεγγραφικό ντεμαράζ, αφού πέρα από τον Κολομβιανό, Πάμπλο Αρμέρο, ο οποίος έχει ήδη φωτογραφηθεί κρατώντας την φανέλα της ομάδας, αλλά θα ανακοινωθεί ο δανεισμός του από τη Νάπολι αφού ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις, ολοκληρώνει και την απόκτηση του Ντιέγκο Λόπεθ.

Από το βράδυ της Δευτέρας, ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται στο Μιλάνο, ώστε να περάσει από εξετάσεις και μετέπειτα να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Η έλευση του Κέιλορ Νάβας έκανε περιττή την παρουσία του, μιας και υπάρχει και ο Ίκερ Κασίγιας, πάντως βρήκε γρήγορα τη νέα του ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες και του Άλεξ Σονγκ, με τον 26χρονο άσο της Μπαρτσελόνα να είναι ψηλά στη λίστα της ιταλικής ομάδας και ίσως υπάρξει επίσημη κρούση.