Βαθμολογία

Έκανε το άλμα στην καριέρα του ο Δημητρούλης!

Στον Βύζα Μεγάρων θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο νεαρός κίπερ

Ο Διονύσης Δημητρούλης είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής που έχει όμως πολλά όνειρα για το μέλλον. Ο 23χρονος τερματοφύλακας (η καταγωγή του είναι από τον Πύργο Ηλείας) με ύψος 1.81 δούλευε τα τελευταία χρόνια σκληρά και έφτασε η ώρα της δικαίωσης για τον ίδιο. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής υπέγραψε στην ομάδα του Βύζα Μεγάρων και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σίγουρα αποτελεί μια πρόκληση για τον ίδιο αυτή η μεταγραφή και θα προσπαθήσει μέσα από τη νέα σελίδα στην καριέρα του να κάνει το κάτι παραπάνω και να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν!

Ο Δημητρούλης έχει παραστάσεις από την Δ’ Εθνική (Πανηλειακό, Τριταϊκό, Διαγόρα Βραχνεΐκων) ενώ επίσης έχει αγωνιστεί στη Θύελλα Πύργου και πέρυσι λόγω σπουδών στην Πάτρα αγωνίστηκε με τον Α.Ο Πάτραι (ομάδα Α’ τοπικού). Ο πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις πρώτες εντυπώσεις που έχει αποκομίσει.

Εξάλλου το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αναμένεται συναρπαστικό και ο ίδιος είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς.