Βαθμολογία

ΑΕΛ: «Ακολουθούμε βήμα-βήμα τις διαδικασίες»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ, σε απάντηση της ανακοίνωσης που έβγαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Με έκπληξή μας διαβάσαμε την ανακοίνωση της Διοίκησης της ΠΑΕ  Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής 8ης Αυγούστου 2014, ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE παρέστη ο κ. Αχιλλέας Παυλόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής του άρ. 64 του Ν. 2725/1999 εκπροσωπώντας την υπό ίδρυση ΠΑΕ και όχι ο Πρόεδρος του Σωματείου της ΑΕΛ. Ο κ.Παυλόπουλος προσκόμισε όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου η συμμετοχή τόσο του ιδίου όσο και της ομάδας να είναι καθ’ όλα νόμιμη, όπως και των υπολοίπων ομάδων που δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες σύστασης ΠΑΕ και οι οποίες έχουν δικαίωμα 
να το πράξουν σύμφωνα με το Νόμο ως και δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αφού λοιπόν το θέμα ξεκαθαρίστηκε και από το Νομικό Σύμβουλο της FOOTBALL LEAGUE, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, σήμερα, αποφάσισε να μας παραδώσει μαθήματα νομιμότητας και εντιμότητας, εμπλέκοντας σε αυτά και δημόσιες αρχές όπως η ΔΟΥ Λάρισας.

Ειρωνικά δε απευθύνεται και εμπλέκει η Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου μια δημόσια αρχή όπως είναι η ΔΟΥ, παρέχοντας συμβουλές σχετικά με το πώς να μετακομίσουν εταιρίες στη Λάρισα. Στη Λάρισα, που είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι δεν θα μπορούσε αφενός να μετακομίσει καμιά άλλη  ΠΑΕ (είναι γνωστά τα γεγονότα του καλοκαιριού 2013) όπως και η θέση  
των φιλάθλων της σχετικά με συγχωνεύσεις και αγορές ΑΦΜ και που αφετέρου δεν θα επέλεγε ποτέ να μεταφέρει την έδρα της για να διαγράψει χρέη.

Κύριοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η ΑΕΛ ακολουθεί βήμα-βήμα τις διαδικασίες σύστασης ΠΑΕ. Την προσπάθεια να αναγορευτείτε σε εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορείτε να την εξηγήσετε ενώπιον των αρχών της UEFA που σας απέκλεισε από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στην Ελλάδα μπορείτε να την εξηγήσετε, όταν θα κληθείτε από την Ελληνική Δικαιοσύνη για το θέμα των στημένων αγώνων.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

ΥΓ: Κατά τη μεταβίβαση του προπονητηρίου των Δένδρων, η υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 έλαβε νόμιμα, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.