Βαθμολογία

Θα παλέψει για την πρωτιά ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Την δική του μάχη καλείται να δώσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ο Αχιλλέας Φαρσάλων, που έχει για ακόμα μια χρονιά πρωταγωνιστικές βλέψεις και θέλει την πρωτιά και κατ’ επέκταση την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Νέα άτομα ανέλαβαν την διοίκηση της ομάδας, ενώ πραγματοποιήθηκαν και πολύ σημαντικές μεταγραφές, ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν τα μέγιστα την φετινή χρονιά.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Την τεχνική ηγεσία, ανέλαβε ο Παναγιώτης Κορδαλής, που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής με τα χρώματα του Αχιλλέα και θα είναι αυτός που θα προσπαθήσει να την οδηγήσει στην κορυφή την φετινή χρονιά. Άλλωστε, όλοι στα Φάρσαλα, πιστεύουν ότι φέτος είναι η χρονιά του Αχιλλέα να επιστρέψει στην Γ’ Εθνική και έτσι όλοι είναι προσηλωμένοι σε αυτόν τον στόχο.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Γκατζόγιας(Δόξα Υπέρειας), Παλιούρας(ελεύθερος), Μαργαριτόπουλος(ΑΕΛ Κ20).

Ήρθαν: Κουτσουκέρας(Ευξεινούπολη Αλμυρού), Βούλγαρης(Παναξιακός), Τσιανάκας(Δωτιέας Αγιάς), Γιαχνής(Απόλλων Βρυσιών), Τλούπας(Αχιλλέας Δομοκού), Βότσης(Αναγέννηση Φαρσάλων), Βόπης(Σταυραετός Σταυρού), Κατσανάκης(Ατρόμητος Βαμβακούς), Κομισόπουλος(Αμπελωνιακός).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκ μέρους της διοίκησης, μίλησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, κύριος Γιώργος Ράιος και δήλωσε τα εξής: «Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να μαζέψουμε νέα παιδιά από τα Φάρσαλα, αλλά έχοντας και κάποιους παλιούς ποδοσφαιριστές, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Η διοίκηση, θα είναι σωστή σε αυτά που έχει πει και καλούμε τον κόσμο μας να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Το κλίμα είναι πολύ καλό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα τα παιδιά δουλεύουν με όρεξη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Παναγιώτης Κορδαλής, τόνισε τα εξής: «Θέλουμε να δούμε τον Αχιλλέα όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Η διοίκηση αποτελείται από νέα παιδιά, με όραμα για την ομάδα, ενώ έχουμε και νέα τεχνική ηγεσία. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον Αχιλλέα όσο πιο δυνατό γίνεται. Στο Α’ τοπικό έχουν μαζευτεί πολλές καλές ομάδες, αυτήν την χρονιά. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πολύ και πιστεύω ότι θα δούμε ένα δυνατό πρωτάθλημα».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Κώστας Κατσανάκης, Αποστόλης Τσιανάκας, Στάθης Βότσης και Πολύκαρπος Μπένος. Αναλυτικά όσα δήλωσαν.

Κώστας Κατσανάκης: «Εύχομαι καλή χρονιά στην ομάδα μου, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες. Ο Αχιλλέας φέτος έχει υψηλούς στόχους και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

Αποστόλης Τσιανάκας: «Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλο το ποδοσφαιρικό team του Αχιλλέα, αλλά και γενικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρο από τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση πως θα είναι η άνοδος. Εμείς καλούμε τον κόσμο των Φαρσάλων να είναι δίπλα μας και να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια. Στο τέλος, πιστεύω πως όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε».

Στάθης Βότσης: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά και σε εμάς, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες. Να είστε σίγουροι πως μέσα από την δουλειά που γίνεται εδώ φέτος, σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουμε».

Πολύκαρπος Μπένος: «Κατ’ αρχήν, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και με υγεία σε όλα τα παιδιά. Οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι, αν κρίνει κανείς από τις προσθήκες που έχουν γίνει. Στόχος μας είναι η άνοδος και πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά μας».