Βαθμολογία

Πάνω απ' όλα οικογένεια οι Καλαρρύτες

Ο Α.Ο. Καλαρρυτών ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει Β΄ ΕΠΣΛ και πρόκειται ουσιαστικά για μια καινούρια ομάδα με νέο προπονητή και 13(!) καινούριους ποδοσφαιριστές.

Του Αχιλλέα Ζαχαρούλη

O κόουτς Κώστας Ρεντούμης λοιπόν, που ήρθε στους Καλαρρύτες μετά από τρία χρόνια στο Χειμάδι, έφερε μαζί του πολλούς παίκτες από την προηγούμενη ομάδα του, ενώ παράλληλα προσπαθεί να μεταδώσει την φιλοσοφία του σε αυτούς που βρήκε ήδη όταν ήρθε. Η νοοτροπία που προσπαθεί να περάσει είναι η εξής: "Πάνω απ' όλα είμαστε μια οικογένεια, πειθαρχημένοι και ότι πρόβλημα υπάρχει το λύνουμε με συζήτηση. Ξεκινάμε την χρονιά αγαπημένοι και την τελειώνουμε με τον ίδιο τρόπο."

H σημερινή ήταν περισσότερο ημέρα γνωριμίας για τους "Ηπειρώτες", αφού περιελάμβανε την ομιλία του κ. Ρεντούμη προς τους παίκτες, στους οποίους μοιράστηκαν τα ρούχα που θα φορούν στις προπονήσεις της νέας σεζόν, ενώ αρκετή ώρα μετά ξεκίνησαν τρέξιμο.

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής ξεκαθάρισε προς τους ποδοσφαιριστές την επιθυμία του να παραστούν τουλάχιστον στο 85-90% της προετοιμασίας που θα διαρκέσει περίπου 1,5 μήνα, ούτως ώστε να βγει η χρονιά με τους λιγότερους δυνατούς τραυματισμούς.

Πως κινήθηκαν οι Καλαρρύτες στην μεταγραφική περίοδο μέχρι σήμερα:

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Καλαρρυτών

'Ηρθαν: Κουλούρης, Κωνσταντάς, Κόκκινος, Παρασχάκης, Δασκαλόπουλος, Νεϊμάρογλου, Μικερτζής, Σκύφτας, Χλόπτσιος, Βασιλόπουλος, Μπάτζιος, Τράντος, Ντρέου.

Έφυγαν: Γκουρομπίνος, Σδράλης, Παπαδούλης, Σεραφείμ, Ρακιτζόγλου.

Στο κομμάτι των δηλώσεων την αρχή έκαναν οι νέοι παίκτες της ομάδας, Σκύφτας και Κωνσταντάς, στην συχέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος των Καλαρρυτών, Γιώργος Κωταρέλας, ενώ έκλεισαν με τον προπονητή Κώστα Ρεντούμη.

Σκύφτας: "Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη"

"Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα των Καλαρρυτών. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με έφερε στην ομάδα και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να έχουμε καλή πορεία."

Κωνσταντάς: "Μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε"

"Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε."

Γιώργος Κωταρέλας: "Ρίξαμε τον μέσο όρο ηλικίας για να βγει η χρονιά"

"Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μου και σε όλους τους ποδοσφαιριστές γενικότερα, με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα ότι βγει... Να είμαστε καλά πάνω από όλα και οι στόχοι με το καλό θα επιτευχθούν. Προέχει βέβαια να σωθούμε όσο πιο άνετα γίνεται και γι' αυτό το λόγο ενισχυθήκαμε και πήραμε δεκατρία νέα παιδιά. Ανανεώσαμε αρκετά την ομάδα γιατί πέρυσι είχαμε πολύ μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, αλλά φέτος τον κατεβάσαμε αρκετά, στα 25 περίπου έτη για να βγει η χρονιά."

Κώστας Ρεντούμης: "Να σωθούμε γρήγορα"

"Εύχομαι πάνω απ' όλα να μην έχουμε τραυματισμούς. Σαν νεοφώτιστη ομάδα, που είναι οι Καλαρρύτες ευχόμαστε να κάνουμε μια καλή πορεία και να σωθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα."