Βαθμολογία

Προς Γ' Εθνική η Δόξα Δράμας!

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως εξουσιοδοτεί την Ερασιτεχνική να δηλώσει συμμετοχή στη Γ' Εθνική, εξέδωσε η ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Ο Σάμιος τον τελευταίο λόγο. Η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας για τις τελευταίες, δραματικές, εξελίξεις, αναφέρει:

«Σήμερα 11 Αυγούστου 2014 ημέρα Δευτέρα, συνεδρίασε το ΔΣ της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΓΣ Δόξα Δράμας και αποφάσισε όπως εξουσιοδοτήσει το ΓΣ Δόξα Δράμας, όπως αυτό εκπροσωπείται νόμιμα, προκειμένου να προβεί στη δήλωση συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΓΣ Δόξα Δράμας αντιλαμβανόμενη ότι δεν δύναται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και επειδή παραμείνατε ανενεργός όλη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο σας δηλώνουμε την πρόθεσή μας και εγγράφως παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα (έως 20:00 σήμερα), δεδομένης της προθεσμίας που εκπνέει, αλλά και των διαφόρων σεναρίων που διαδίδονται περί μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σας σε τρίτο πρόσωπο, η οποία εάν υφίσταται παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσετε σχετικό αποδεικτικό έγγραφο μεταβίβασης μετοχών, νομίμως υπογεγραμμένο και θεωρημένο.

Για την προσωρινή διοίκηση ΠΑΕ ΓΣ Δόξα Δράμας

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος

Δαϊλάκης Σταύρος».