Βαθμολογία

Ατομικό ο Πέτριτς στον Παναθηναϊκό

Μόνος του προπονήθηκε στο πρωινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την Δευτέρα, ο Μλάντεν Πέτριτς. Θεραπεία και πάλι οι Ζέκα, Κλωναρίδης.

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε ακόμα μια εβδομάδα στον Παναθηναϊκό, με τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» να συγκεντρώνονται στο Κορωπί.

Ο Γιάννης Αναστασίου, είδε ωστόσο τον Μλάντεν Πέτριτς να προπονείται ατομικά, κάτι που έγινε πιο πολύ για να μην επιβαρυνθεί ο Κροάτης. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάει σε χαλαρούς ρυθμούς όλη την εβδομάδα, ώστε να είναι σε καλή κατάσταση στο πρώτο ματς κόντρα στην Μίντιλαντ.

Από εκεί και πέρα, ο Ζέκα και ο Κλωναρίδης συνέχισαν με θεραπεία, ενώ σε εργομετρικά τεστ στον Φιλοκήτη υποβλήθηκαν όσοι ποδοσφαιριστές δεν πέρασαν από αυτά την Κυριακή.

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα, περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, μετά ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τέλος παιχνίδι ένας εναντίον ενός, δυο εναντίον δυο, τρεις εναντίον τριών και τέσσερις εναντίον τεσσάρων. . Προπόνηση υπάρχει και το απόγευμα για τους «πράσινους», που ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 19:00.