Βαθμολογία

Ανεβάζουν ρυθμούς Μπαράλες και Κιτόκο

Συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας (11/8) το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, με τους Μπαράλες και Κιτόκο να ανεβάζουν ρυθμούς.

Ο Στάικος Βεργέτης χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε ομάδες «τέσσερις εναντίον τεσσάρων» και «οκτώ εναντίον οκτώ» και αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε παιχνίδια με την μπάλα και «διπλά» σε μικρούς χώρους.

Το ευχάριστο της σημερινής προπόνησης ήταν ότι ο Μπαράλες με τον Κιτόκο συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ωστόσο ανέβασαν ρυθμούς και μπήκαν πλέον στο τελικό στάδιο επανένταξης με την υπόλοιπη ομάδα.

Στον αντίποδα Σανκαρέ, Τορμένα και Μπαντιμπανγκά έκαναν και σήμερα θεραπεία, ενώ από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε και ο Ρόλε, που πήρε άδεια για οικογενειακούς λόγους.

Παρά την υψηλή θερμοκρασία, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έδειξαν πολύ καλή διάθεση και όρεξη από την αρχή μέχρι το τέλος της προπόνησης, δείχνοντας πάθος σε κάθε φάση και σε κάθε μονομαχία των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Τέλος, το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο με πρωινή προπόνηση, ενώ την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί το φιλικό παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (19.30).