Βαθμολογία

Παίκτη ογκόλιθο στην άμυνα έκλεισε ο Δωτιέας!

Τα τυπικά μένουν για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Νίκο Χότζα

Άλλη μία μεταγραφή είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Δωτιέας Αγιάς που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στις μεταγραφές του καλοκαιριού!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr ο 21χρονος στόπερ (πραγματικός ογκόλιθος) Νίκο Χότζα αναμένεται να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του νομού μας που έχει υψηλούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Μάλιστα ο παίκτης άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αφού αγωνίστηκε στο φιλικό του Δωτιέα την Κυριακή κόντρα στην Δήμητρα Γιάννουλης και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου «άναψε το πράσινο φως» για την απόκτησή του!

Ο Χότζα έχει αγωνιστεί στην Εθνικής Αλβανίας και Ελπίδων, ενώ έχει περάσει από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, για ένα χρόνο ήταν στην Πορτογαλική Νασιονάλ Μαδέιρα και πέρυσι αγωνίστηκε βασικός με τον Διγενή Λακκώματος (ομάδα Γ’ Εθνικής). Είναι ένας δυναμικός στόπερ και ιδιαίτερα ψηλός που αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Δωτιέα τη νέα χρονιά.

* Από την Δευτέρα (11/8) η ομάδα θα πραγματοποιήσει γι’ άλλη μία εβδομάδα διπλές προπονήσεις, ενώ την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Αγιάς (18:00) ο τοπικός Δωτιέας θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης σε ένα σπουδαία φιλικό.