Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Χρειάζεται ακόμη να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης μετά τη φιλική νίκη της ομάδας του επί της Ερμιονίδας με 1-0 μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε, ενώ στάθηκε στο μικρό γήπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν μικρό γήπεδο, κακός αγωνιστικός χώρος και αυτό ακύρωσε όσα προσπαθούσαμε να παίξουμε όλες αυτές τις μέρες.

Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη καθώς ο αντίπαλος δεν είχε την ποιότητα που εμείς έχουμε σαν ομάδα, όμως οι ποδοσφαιριστές προσαρμόστηκαν αρκετά καλά με βάση τα δεδομένα του παιχνιδιού. Αυτό είναι θετικός γιατί αρκετές φορές φέτος στο πρωτάθλημα θα συναντήσουμε παρόμοιες καταστάσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε.

Χρειάζεται ακόμη να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς, όπως η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο, όμως ρόλο σε αυτό έπαιξε και η χρησιμοποίηση του μεγαλύτερου ποσοστού του διαθέσιμου ρόστερ. Όσο περνάει ο καιρός θα «χτίζεται και ο βασικός «κορμός» της ομάδας.

Σήμερα είχαμε ευκαιρίες γιατί όπως είπα και πριν οι παίκτες προσαρμόστηκαν σε αυτό το τρόπο παιχνιδιού, όμως δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την σημερινή αναμέτρηση.

Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και θέλουμε βελτίωση. Οι παίκτες έχουν την εμπειρία και την ποιότητα που χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσουν. Χρειάζεται, ωστόσο, να αποκτήσει η ομάδα ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση».