Βαθμολογία

3ο αντάμωμα Τσαριτσανιωτών

Στα πλαίσια του 3ου ανταμώματος Τσαριτσανιωτών, που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης από 11 – 16 Αυγούστου 2014 στην ιστορική κωμόπολη, θα λάβουν χώρα οι παρακάτω εκδηλώσεις - δραστηριότητες:

ΔΕΥ (11/8) βραδιά νεολαίας στις όχθες του ποταμού (Κρυόβρυση) με συναυλία ροκ – έντεχνης μουσικής, πάρτυ με  Dj’s και με τη συμμετοχή ντόπιων ερασιτεχνών καλλιτεχνών. Θα πραγματοποιηθεί παράλληλα η απονομή κυπέλλων στους νικητές του 6ου τουρνουά μπάσκετ – βόλεϊ.

ΤΡΙ (12/8) φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαιμάχων Οικονόμου Τσαριτσάνης – Ελασσόνας (21:00) στο γήπεδο Τσαριτσάνης.

ΤΕΤ (13/8) δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους με τον Γιώργο Αμαραντίδη (Μετέωρο) και με θέμα ‘’Κάτω από το δέντρο’’ στην πλατεία της Τσαριτσάνης (11:00). Επίσης το βράδυ (21:00) θα δοθεί παράσταση Θεάτρου Σκιών από το θίασο του Μάκη Χάρμπα.

ΠΕΜ (14/8) προβολή ελληνικής ταινίας από την Κινηματογραφική Λέσχη του Μ.Σ.Τ. στην πλατεία καθώς και προβολή βίντεο με δράσεις του συλλόγου και της Μικτής Χορωδίας (21:00).

ΠΑΡ (15/8) εγκαίνια του νέου χώρου του Λαογραφικού Μουσείου Τσαριτσάνης (12:00 στο Δεσποτικό). Το βράδυ (21:30) θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση στην πλατεία με τη συμμετοχή της δημοτικής ορχήστρας του Γ. Μητσιμπόνα καθώς και διαφόρων χορευτικών συγκροτημάτων.

ΣΑΒ (16/8) Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου (07:00 – 10:00), όπου θα χοροστατήσει ο νέος μητροπολίτης Ελασσόνας και Τσαριτσάνης κ.κ. Χαρίτων. Το βράδυ της ίδιας ημέρας (ώρα έναρξης 20:30) θα λάβει χώρα η κεντρική εκδήλωση στο χώρο της πλατείας με σύντομες ομιλίες και χαιρετισμούς από τον πρόεδρο του Μ.Σ. και εκπροσώπους συλλόγων αποδήμων Τσαριτσανιωτών. Θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα.

Παράλληλα και σε καθημερινή βάση, από 11 – 16 Αυγούστου και τις ώρες 19:00 – 24:00, στο κοινοτικό κατάστημα Τσαριτσάνης θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφικού υλικού και φύλλων της εφημερίδας «ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ» από το αρχείο του Μορφωτικού Συλλόγου.