Βαθμολογία

Διγκόζης: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά»

Ο τεχνικός του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Κοζάνη μίλησε στο athleticlarissa.gr (ήταν το μοναδικό ΜΜΕ από τη Λάρισα που κάλυψε την αναμέτρηση) για την παρουσία της ομάδας του στη Σαμαρίνα, τα συμπεράσματα από το σημερινό παιχνίδι αλλά και τις μεταγραφές…

Για τα συμπεράσματα από την παραμονή της ομάδας στη Σαμαρίνα: «Τα παιδιά δουλέψανε αρκετά, δείξανε μεγάλη υπομονή, μεγάλη διάθεση, κατεβήκαμε τώρα εδώ να κάνουμε το φιλικό με την ομάδα της Κοζάνης. Σίγουρα είδαμε κάποια πράγματα θετικά που έχουμε δουλέψει στο κομμάτι της τακτικής και σίγουρα είδαμε και κάποια πράγματα που χρειαζόμαστε βελτίωση. Νομίζω έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος για να παρουσιαστούμε έτοιμοι, γιατί το λέμε και το ξανάλεμε γινόμαστε κουραστικοί και γραφικοί, η φετινή χρονιά είναι ορόσιμη όχι μόνο για την ομάδα του Τυρνάβου αλλά για όλες τις ομάδες λόγω της ιδιομορφίας του πρωταθλήματος».

Για τις μεταγραφές τόνισε: «Η ομάδα θέλει να πάρει έναν ποδοσφαιριστή στο αριστερό άκρο της άμυνας και θέλουμε να πάρουμε έναν παίκτη να μπορεί να παίξει στο κέντρο ή στην άμυνα να μπορεί να παίξει τουλάχιστον σε αυτές τις δύο θέσεις».

Για το σημερινό ματς ανέφερε: «Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά και σε τρία παιδιά από την ομάδα Νέων. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά που έχουν αγωνιστεί σήμερα. Για τον Σκαθαρούδη έχω να πω ότι τον κάναμε αλλαγή λόγω του ότι είχε μία μικρό ενόχληση γι’ αυτό για να τον προστατέψουμε. Συνεχίζουμε δουλειά, υπομονή για να είναι ο Τύρναβος έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος».