Βαθμολογία

Κέρδισε Κοζάνη και κούραση ο Τύρναβος!

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησε το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα του Τυρνάβου μια εβδομάδα μετά την παρουσία της στην Σαμαρίνα, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ: Βασίλης Βάνης

Αντίπαλός της η Κοζάνη (Γ΄Εθνική) με το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη να επικρατεί με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Μούσα Πονκγόνκ. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο στο Βατερό Κοζάνης. Σίγουρα τα φιλικά παιχνίδια είναι για τους προπονητές ώστε να έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα και να δοκιμάσουν σχήματα και να καταστρώσουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Τύρναβος στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι παρουσιάστηκε αρκετά κουρασμένος μετά τις εξαντλητικές προπονήσεις στην Σαμαρίνα παρόλο αυτά οι παίκτες τις ομάδας προσπάθησαν αρκετά και έδειξαν στοιχεία που ήθελε ο τεχνικός του Τυρνάβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστικαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές και τρείς που προσδιορίζονται για την ομάδα Νέων, ο Άγγελος Διγκόζης φάνηκε να είναι ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδος έχοντας πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Τρίτη με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ενώ αύριο οι ποδοσφαιριστές θα εχούν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Τύρναβος ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ το γκολ σημειώθηκε μετά από μια ωραία προσπάθεια και σουτ του Γεωργίου που απομακρύνθηκε από τον τερματοφύλακα όμως στην συνέχεια, ο Μούσα σκόραρε με κοντινό πλασέ. Θετική και η παρουσία της ομάδας του Γιάννη Προβίδα, που όπως μας είπαν έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Κοζάνη (Γιάννης Προβίδας): Χατζηγιαννάκης, Ντούκα, Ματούλας, Τσικόπουλος, Καραμπατζάκης, Μήνος, Χαματαϊ, Τάνης, Γκέκα, Ταφαρλής, Έξαρχος. Αγωνίστηκαν και πολλοί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας, Χαλούλος, Καρακώστας, Σιάτρας, Κισκαμπάνης, Ιβανίδης, Μιλουτίνοβιτς, Γεωργίου, Μούσα, Τσούκαλος, Σολφερίνο.

Αγωνίστηκαν και οι: Πρίφτης, Καραμπούζης, Σουλιώτης, Καραμανλής, Πεχλιβανόπουλος, Νταντίδης, Λίταινας, Δημολιός, Σκαθαρούδης, Όττα, Ζυγκερίδης, Χρηστίδης.

*Το παιχνίδι παρακολούθησε ο πρόεδρος της ομάδας κ.Βασίλης Μπρέζας με μέλη τις διοίκησης.

*Στα αξιοσημείωτα ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι ώστε οι παίκτες να δροσιστούν.