Βαθμολογία

Όσκαρ ατυχίας για Ντιαμπί, φήμες για Κεντίρα

Μετά από μία μακροχρόνια απουσία εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού ο Αμπού Ντιαμπί βγαίνει ξανά στα «πιτς» και όλα δείχνουν ότι χάνει τον αγώνα της Άρσεναλ για το Community Shield με τη Μάντσεστερ Σίτι. 

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Αμπού Ντιαμπί, ο οποίος επέστρεψε τον περασμένο Απρίλιο μετά από απουσία 402 μερών εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο και έκανε την επανεμφάνισή του αγώνα Νέων της Άρσεναλ. 

Ωστόσο, σε ένα πρόσφατο φιλικό των Λονδρέζων ο Γάλλος χαφ χτύπησε εκ νέου στο ισχίο και αυτό – σύμφωνα με την εφημερίδα «Equipe» - έχει ως αποτέλεσε να χάσει τον επικείμενο αγώνα των «κανονιέρηδων» στο Community Shield με την Μάντσεστερ Σίτι. 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 28χρονος άσος αισθάνθηκε μόνος και στο προηγούμενο παιχνίδι με τους New York Red Bulls, με αποτέλεσμα ένα πρησμένο τένοντα στο αριστερό του ισχίο. 

Μάλιστα, έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν τον Αρσέν Βενγκέρ να είναι προβληματισμένος από αυτή την εξέλιξη και έχουν ως αποτέλεσμα να επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Σάμι Κεντίρα.