Βαθμολογία

Αυτό το δίδυμο ονειρεύεται ο Σιμεόνε

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέβασε από μόνη της ψηλά τον πήχη την περυσινή σεζόν με την κατάκτηση της La Liga και την παρουσία της στον τελικό του Champions League και ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να δει το δημιούργημά του να κατεβαίνει επίπεδο.

Για το λόγο αυτό συνεχίζει να ζητάει την ενίσχυση των "ροχιμπλάνκος" στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με την μαδριλένικη εφημερίδα "As" να τονίζει στο σημερινό της ρεπορτάζ πως ο Αργεντινός τεχνικός επιμένει στους Φερνάντο Τόρες και Χοσέ Καγεχόν για τα άκρα της επίθεσης.

Αυτό που επισημαίνει πάντως το εν λόγω μέσο είναι πως αμφότερες οι περιπτώσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες. Όσον αφορά στον Τόρες, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει δηλώσεις επανειλημμένα πως δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει και η μοναδική περίπτωση να τον πάρει η Ατλέτικο είναι μέσω κανονικής μεταγραφής και όχι δανεισμού.

Ο Σιμεόνε θεωρεί πως ο "Ελ Νίνιο" μπορεί με την ταχύτητά του να φτιάξει ένα σούπερ δίδυμο με τον Μάντζουκιτς και οι δυο τους να "κουμπώσουν" ιδανικά, όμως είναι δύσκολο τόσο να τα βρουν με την Τσέλσι όσο και να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Καγεχόν, με την προσφορά των 20.000.000 ευρώ της Ατλέτικο να έχει απορριφθεί από τη Νάπολι που τον θεωρεί απαραίτητο, και μόνο ένα ποσό πάνω από τα 30.000.000 ευρώ θα μπορούσε να κάνει τους "παρτενοπέι" να... αλλάξουν γνώμη.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι οι "ροχιμπλάνκος" έχουν ήδη ρίξει αρκετά χρήματα στην αγορά προκειμένου να αναπληρώσουν τα κενά που άφησαν πίσω τους οι Ντιέγκο Κόστα, Φιλίπε Λουίς και Τιμπό Κουρτουά.

Συγκεκριμένα, έχουν δαπανήσει περίπου 50.000.000 ευρώ για να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης με τους Μάντζουκιτς και Γκριεζμάν, ενώ ο Ομπλάκ στοίχισε 16 και ο Σικέιρα 10 εκατομμύρια ευρώ.