Βαθμολογία

Μουρίνιο: "Το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα η Πρέμιερ Λιγκ"

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει η Πρέμιερ Λιγκ το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα όπως παραδέχεται χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο. Οι Σίτι, Λιβερπουλ, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Τότεναμ θα διεκδικήσουν τον τίτλο μετατρέποντας την Πρέμιερ Λιγκ στο δυσκολότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Επίσης, αμφίρροπη αναμένεται να είναι και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου με τις υποψήφιες του πρωταθλήματος να διεκδικούν τέσσερις θέσεις για την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι τα πράγματα για την ομάδα του θα είναι πιο δύσκολα από ποτέ.

"Στην Αγγλία το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο απ' ότι ήταν όταν πρωτοήρθα. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε την οικονομική δύναμη που έχει τώρα. Ακόμα και η Τότεναμ είναι μέσα στις πέντε-έξι καλύτερες ομάδες. Μπορείτε να μου πείτε ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα;

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει. Μπορείτε να μου πείτε ποια ομάδα θα μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Η προηγούμενη σεζόν ήταν σημαντική για μένα και τους παίκτες μου και πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά την μεταγραφική περίοδο και πήραμε αυτούς που θέλαμε", δήλωσε ο Μουρίνιο.