Βαθμολογία

Η Γ΄ Εθνική στο μυαλό όλων στον Αμπελωνιακό

"Νέα αρχή και του χρόνου επιστροφή στην Γ΄ Εθνική!" Αυτό είναι το σύνθημα που εκφράζει διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές στον Αμπελωνιακό.

Του Αχιλλέα Ζαχαρούλη

Οι "πράσινοι" έμειναν πέρυσι από πολύ νωρίς εκτός στόχου που ήταν η παραμονή στην Γ΄ Εθνική, ωστόσο δεν το βάζουν κάτω. Όλοι έχουν πεισμώσει και δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα τους οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής.

Και όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο στα λόγια, καθώς η διοίκηση με τις κινήσεις της τόσο στο θέμα προπονητή, όσο και στα μεταγραφικά δείχνει έμπρακτα πόσο αποφασισμένη είναι να επιστρέψει το καμάρι του Αμπελώνα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο κόουτς Τάκης Παραφέστας έχοντας ένα πολύ δυνατό ρόστερ στα χέρια του που μπορεί να ενισχυθεί και με 2-3 ακόμη καλούς παίκτες, θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του με μια επιτυχημένη χρονιά για τον σύλλογο.

 

Σήμερα άλλωστε, ανακοινώθηκαν δύο ακόμη πολύ σημαντικές προσθήκες παικτών. Πρόκειται για τον Χρήστο Φλέγκα που επιστρέφει στην ομάδα μετά από λίγους μήνες και τον γκολκίπερ Χρήστο Γκικούδη που είχε μείνει ελεύθερος από την Δήμητρα Γιάννουλης.

Ο έμπειρος γκολκίπερ Χρίστος Γκικούδης έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την φόρμα του Αμπελωνιακού...

...ενώ ο Τάκης Παραφέστας απόδεικνύει στους παίκτες του ότι το έχει ακόμα με την "στρογγυλή θεά", όσο και αν εκείνοι τον αμφισβητούν...

Πως έχει κινηθεί ο Αμπελωνιακός στην μεταγραφική περίοδο μέχρι σήμερα:

Ήρθαν: Πρικάκης, Παλάσκας, Κωτούλας, Πατρίκου, Σιαμέτης, Παλιούρας,Γρηγορίου, Γωγάκος, Γκικούδης, Γλέγκας.

Έφυγαν: Παπανδρέου, Νάστας, Γκαμπέτας, Πολύζος, Τρούκης, Αλεξανδρής, Κομισόπουλος, Παπαδόπουλος.

Τάκης Παραφέστας: "Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ξεχωριστό"

"Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Επιτυχίες οι οποίες θα έρθουν μέσα από την σκληρή δουλειά, την συνεργασία και την ενότητα. Νομίζω ότι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ξεχωριστό, λόγω του ότι οι ομάδες που υποβιβαστήκαν (από την Γ΄ Εθνική) και οι παίκτες από τις ομάδες αυτές ενίσχυσαν πολλά σωματεία και έτσι η προσπάθεια θα πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη και δεν θα είναι εύκολη. Άλλωστε θα είναι και μεγαλύτερος ο αριθμός των ομάδων, γι' αυτό χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι για να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση."

Αντώνης Πρικάκης: "Ο Αμπελώνας δεν αξίζει να παίζει σε αυτή την κατηγορία"

"Στόχος είναι ξεκάθαρα η επιστροφή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Αυτό που προέχει είναι να περάσει η προετοιμασία χωρίς προβλήματα. Εύχομαι πάνω απ' όλα να έχουμε την υγεία μας και να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, ώστε να επιστρέψει ο Αμπελώνας στις εθνικές κατηγορίες, εκεί που ανήκει δηλαδή. Είναι πραγματικά κρίμα να παίζουμε σε αυτή την κατηγορία..."