Βαθμολογία

«Πολύς κόσμος είχε ανάγκη για κάτι διαφορετικό το πρωί»

Με βραδινή εκπομπή περιμέναμε τον Μάρκο Σεφερλή, με πρωινή μας βγήκε. «Από ό,τι φαίνεται, είμαι για όλες τις ώρες. (γέλια) Θα είμαι και το βράδυ, αλλά ναι, θα με βλέπετε και το πρωί. Είναι ένα κοινό στο οποίο έχω απευθυνθεί αρκετές φορές στο παρελθόν ως συμπαρουσιαστής και ως καλεσμένος και γνωρίζω πώς να συμπεριφερθώ και να μιλήσω. Από την άλλη, νομίζω ότι πολύς κόσμος είχε ανάγκη για κάτι διαφορετικό το πρωί, κάτι καινούριο. Και εμένα όμως μου έλειπε ένα πρωινό τελείως διαφορετικό απ' αυτό που έχουμε δει τόσα χρόνια. Ή τουλάχιστον να δοκιμαστεί. Το αν θα αρέσει ή όχι θα φανεί στην πορεία, και το λέω αυτό γιατί πολλοί βιάστηκαν να το κατακρίνουν πριν καν βγει στον αέρα. Εντάξει, αυτό συμβαίνει στη χώρα μας, το ξέρουμε, είμαστε στον χώρο αυτό μαθημένοι, όλοι έχουμε δεχτεί πυρά, όχι μόνο εγώ. Από εκεί και πέρα, πολεμάμε με τα δικά μας όπλα και προσπαθούμε να αποκρούσουμε όλα αυτά τα πυρά» τόνισε στο Mytv.

-Όταν λες ότι θέλεις να παρουσιάσεις ένα διαφορετικό πρωινό, τι εννοείς ότι θα «πειράξεις» ακόμη και τις καθιερωμένες στήλες της μόδας, της μαγειρικής ή της αστρολογίας;

«Όχι, θα έχει όλες αυτές τις μόνιμες στήλες γιατί είναι και το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής που πρέπει να τηρηθεί. Καλά, μπορεί να διαφοροποιηθεί ο τρόπος παρουσίασης όλων αυτών, αλλά μια εκπομπή δεν έχει μόνο αυτά. θα μπουν καινούριες ενότητες με πράγματα που μπορώ εγώ να κάνω και που δεν τα έχουμε ξαναδεί στις πρωινές εκπομπές. Όπως και από τους υπόλοιπους συνεργάτες θα δούμε καινούριες στήλες, που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα. Είναι μια 3ωρη εκπομπή, που σημαίνει ότι χωράνε πάρα πολλά, είτε σε καθημερινή βάση είτε μία φορά την εβδομάδα. Το σημαντικό είναι ότι έχουν πέσει στο τραπέζι Ι πολλές ιδέες και νομίζω ότι το αποτέλεσμα όντως θα είναι διαφορετικό. Από κει και πέρα, περιμένουμε να ξεκινήσει η σεζόν, ώστε να δούμε και στην πράξη τι απ' όλα αυτά θα γίνει. Είμαι έτοιμος να δεχτώ οποιαδήποτε κριτική από οποιονδήποτε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αλλάξει το προϊόν επειδή κάποιοι θα βγουν και θα πουν αυτά που ίσως ακόμη και από τώρα, δυο μήνες πριν, έχουν ήδη ετοιμάσει».

Πηγή: gossip-tv.gr