Βαθμολογία

Πήρε Λιούρα και Σαμπανίδη η Κέρκυρα

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΟΥΡΑ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΔΗ, τους οποίους και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν συμβόλαια διάρκειας ενός και δύο ετών αντίστοιχα.

Ο Λιούρας γεννήθηκε στις 24/1/1994 και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός. Προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου κι εντάχθηκε σε ηλικία 12 ετών, ενώ προκάλεσε και το ενδιαφέρον και των «μικρών» του Παναθηναϊκού. Αφήνοντας πίσω του τις υποδομές, εντάχθηκε σε Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου και, προ διετίας (2012-’13), Κόρινθο, ενώ έχει διατελέσει παίκτης των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Ο Σαμπανίδης γεννήθηκε στις 9/8/1993 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Άλλοτε παίκτης των «μικρών» ομάδων του Ηρακλή, αφού έκανε το... αγροτικό του σε ομάδες της ΕΠΣΜ, όπως οι Κανονιέρηδες, έφθασε μέχρι την α’ ομάδα, προτού προκύψει η υπόθεση του υποβιβασμού του «Γηραιού». Έχοντας στο ενεργητικό του δοκιμαστικά σε Μπολόνια και Νότιγχαμ Φόρεστ, προ διετίας αγωνίστηκε με την Εθνικό Άσσιας, στην Κύπρο, και πέρσι, με τη φανέλα του Μακεδονικού».