Βαθμολογία

«Η ΑΕΛ θα φτάσει ξανά στην κορυφή»

Η ΑΕΛ εδώ και ένα χρόνο έχει πάρει τον δρόμο της εξυγίανσης και της επιστροφής της εκεί όπου ανήκει, στη Super League. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να είναι απόλυτα βέβαιοι πως οι επιτυχίες θα έχουν συνέχεια, αρκεί όλοι μαζί να μείνουμε ενωμένοι και κοντά στην ΑΕΛ.
Κανένας δεν θα πρέπει να ανησυχεί από τις «κραυγές απελπισίας» ανθρώπων που προσπαθούν να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πέρα από τα δικά τους προβλήματα.

Η ΑΕΛ κινείται όλο αυτό το διάστημα με απόλυτη νομιμότητα και σεβασμό στους θεσμούς, χωρίς να χρειάζεται κανέναν πέρα από τις δικές της δυνάμεις. Το γεγονός ότι η ΑΕΛ δυναμώνει φαίνεται πως ενοχλεί κάποιους, το έχουμε συνηθίσει, αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με την μιζέρια τους…

Ο κ. Κώστας Πηλαδάκης την κατάλληλη στιγμή, συμμεριζόμενος το καλό της ομάδας που υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια, πράττει προς το συμφέρον της ΑΕΛ και το πρωί της Δευτέρας η υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 θα καταθέσει τον τελικό ισολογισμό εκκαθάρισης, και την επομένη κιόλας θα κατατεθεί ο φάκελος για την σύσταση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ θα φτάσει ξανά στην κορυφή όπως ξέρει, με ψηλά το κεφάλι, χωρίς «βοήθειες», τραμπουκισμούς και παρακαλετά.

Ευάγγελος Πλεξίδας