Βαθμολογία

Κοιτάει στο μέλλον η Νέα Πολιτεία

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας, είναι ακόμα μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας, καθώς πέρυσι κατάφερε να πάρει την άνοδο που ήταν και η δεύτερη κατά σειρά. Πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο, που πέρα από το καλό ποδόσφαιρο, δίνει μεγάλη βαρύτητα και στο μέλλον, καθώς θέλει να δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές, από όπου θα ξεφυτρώσουν τα νέα ταλέντα του συλλόγου.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Πάνω σε αυτόν τον άξονα δουλεύει και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Τσακμακίδης, που παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της ομάδος και θέλει να δώσει το δικό του στίγμα στην όλη προσπάθεια που γίνεται. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως το δικαιούται, μιας και ήταν ένας από τους πρωτεργάτες για να φτάσει η ομάδα στο ψηλότερο σκαλί του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα κράτησε τον βασικό της κορμό, καθώς μόλις τρεις ποδοσφαιριστές αποχώρησαν, ενώ ήρθαν ισάριθμοι, με τις μεταγραφές ωστόσο να μην έχουν κλείσει ακόμα, καθώς αναμένεται να γίνουν κι άλλες κινήσεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Χαβίλας, Αλεξανδρής, Δήμος.

Ήρθαν: Μπρέλλας, Κυριάκος, Ψωμολιάς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Γιώργος Τσίντζος, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Όπως και πέρυσι, η ομάδα άλλαξε κατηγορία. Στόχος μας πέρυσι, ήταν να προστατέψουμε την ομάδα στην νέα κατηγορία, κάτι που πετύχαμε και στην συνέχεια πήραμε και το πρωτάθλημα. Και πάλι φέτος, στόχος μας είναι να προστατέψουμε την ομάδα και από εκεί και πέρα ότι βγει καλύτερο. Θέλουμε να προστατέψουμε την ομάδα, γιατί αυτές τις κατηγορίες δεν τις ξέρουμε και τις βλέπουμε πρώτη φορά. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Γιάννης Τσακμακίδης, δήλωσε τα εξής: «Εμείς, όπως πέρυσι αλλά και πρόπερσι, πρωταρχικό μας στόχο έχουμε το να ευχαριστηθούν τα παιδιά τους αγώνες, στην συνέχεια οι άνθρωποι και μετά ο κόσμος που θα έρθει. Οι εντύπωση που έχουμε είναι ότι έρχεται πολύ κόσμος γιατί χαίρεται με αυτό που βλέπει, τόσο στο αγωνιστικό θέμα, όσο και σε αυτό της συμπεριφοράς. Αυτό θέλουμε να συνεχιστεί. Από εκεί και πέρα, μπαίνουμε στο γήπεδο και αγώνα με τον αγώνα θα δούμε, από πριν δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Λόγω της κατάστασης που υπάρχει γενικά στην χώρα και η οποία έχει αντίκτυπο και στο ποδόσφαιρο, βλέπουμε ότι πολλά παιδιά που σκέφτονταν να φύγουν σε παραπάνω κατηγορίες, ή σε άλλες πόλεις, γύρισαν στην πόλη μας και στον Νομό μας και πήγαν σε ομάδες της Α’ και της Α1’ τοπικής. Επομένως, καταλαβαίνουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό. Άρα, θα γυρίσει και πολύ κόσμος σε αυτό το πρωτάθλημα. Αυτό που εύχομαι εγώ είναι υγεία, πάνω από όλα και σωστό ανταγωνισμό».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Κώστας Γαρουφαλιάς, Γιάννης Κολιοφούτης, Μιχάλης Κυριάκος και Κώστας Παπαδημητρίου. Αναλυτικά όσα είπαν.

Κώστας Γαρουφαλιάς: «Ξεκινάει μια νέα χρονιά για εμάς, με την ομάδα να βρίσκεται στην Α’ Ερασιτεχνική. Οι προσδοκίες μας είναι υψηλές σε αυτό το πρωτάθλημα, επειδή αγωνίζονται παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Εμείς, αποτελούμε ένα κράμα νέων παιδιών από τις ακαδημίες, αλλά και έμπειρους παίκτες. Πάνω από όλα εύχομαι υγεία».

Γιάννης Κολιοφούτης: «Βρίσκομαι για τέταρτη χρονιά σε αυτήν την ομάδα. Εύχομαι να έχουμε και φέτος καλή πορεία, όπως τις 2 τελευταίες χρονιές. Εύχομαι οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό team να έχουν υγεία και όλα θα πάνε καλά. Από εκεί και πέρα, επειδή φέτος είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στην κατηγορία, θα ήθελα να κάνουμε μια καλή πορεία».

Μιχάλης Κυριάκος: «Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς. Ήρθα σε μια ομάδα οργανωμένη και πολύ καλή και εύχομαι να πετύχουμε τον στόχο μας».

Κώστας Παπαδημητρίου: «Στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».